Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ja nadal nie mam zwrotu od Was 96.48 zł za rezygnację z zakupu kolczyków srebrnych z opałem.Dzwoniłam w tamtym tygodniu do sprzedawcy Gurdi17 i dostałam odpowiedź że to zostało w czwartek zlecone.Ile można czekać.jak mnie nerwy poniosą to wystawię
@Client:114255342 W zależności od formy płatności zwrot realizowany przez pośredników płatności będzie trwał zazwyczaj do 3 dni roboczych do nawet 7 dni roboczych w przypadku płatności kartą.
Dziś dopiero 2 dzień roboczy.
Jak zwykle krzyk i winny sprzedawca tylko czego? Tego, że nie czytasz na co się zgadzasz? Do 5-ciu dni roboczych.
Liczmy:
1-den minął w piątek.
weekent, święto...
2-gi minął dzisiaj.
Kto zgadnie kiedy minie 5?
Szczerze to żenujące. Jak nie wiedziałeś , nie doczytałeś to trudno było zwyczajnie spytać go w wiadomości? Zamiast krzyczeć o negatywach na forum do obcych ludzi? On odesłał, a kiedy dojdzie to już nie jest zależne od niego tylko od operatorów płatności obsługujących Allegro.
@Client:114255342 W zależności od metody płatności po poprawnym zleceniu zwrotu przez sprzedającego środki wracają w ciągu 3 do 7 dni roboczych (licząc od kolejnego dnia roboczego po dniu w którym został zlecony zwrot).
Jeśli zwrot został zlecony 2 stycznia to na ten moment nie minęły jeszcze nawet dwa pełne dni robocze.
@Client:114255342 potwierdzam, że sprzedający zlecił zwrot, który zaksięgował się poprawnie. Przez dłuższy weekend zwrot na koncie może księgować się dłużej.
Ponieważ była to płatności BLIKiem, upewnij się proszę, czy zwrotu nie widać przy dacie wpłaty.