anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

przesyłka opóźniona- kolejny stek bzdur...

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Zamówienie numer 62cf7cf1-bf87-11ef-850b-518f8b31bf30

Przesyłka odebrana 24 grudnia - PX6959862385

Złożona reklamacja na 1 wadliwą sztukę. Oczywiście ta rzecz została odesłana na reklamację.

Dziś sprzedawca wysłał towar na wymianę i co moje oczy widzą na tym portalu????

Screenshot_41.png

Co z Wami ludzie jest nie tak? Gdzie nie spojrzeć to jakieś dziwne powiadomienia bez ładu i składu.... Jaka opóźniona jak dawno odebrałam??? Może jeszcze sprzedawcy statystyki za nią obniżycie???

Weźcie ludzie ogarnijcie komunikaty, bo nawet chińczyki z pomocą tłumacza googla lepsza robotę robią na swoich portalach  @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@AnnaG-Antyki sprzedający dodał numer nowej przesyłki do zamówienia i to spowodowało wysyłkę automatycznego komunikatu na temat opóźnienia paczki.
Usunęłam załączony zrzut, ponieważ był na nim widoczny Twój adres e-mail. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Ale co z tego, że dodał? Paczka odebrana -odebrana. Zwrot dostarczony-dostarczony. Reklamacja to inny termin i nie powinniście takiego czegoś do odebranej paczki wysyłać. 

O tym mówię, macie bałagan jak nie powiem gdzie (na B), bo wejdzie CM i powie że znowu obrażam instytucję z wielotysięczną tradycją porównując ją z Allegro xD. I za każdym razem twierdzicie, że tak ma być. Może zamiast co chwilę psuć coś nowego to w końcu poprawicie te bzdety serwowane nam dzień w dzień?

oznacz moderatorów