anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Witam. Chodzi mi o zwrot pieniędzy za towar z którego zrezygnowałem. Sprzedający zobowiązał się prze

ferdek33
#7 Wielbiciel#

Witam. Chodzi o zwrot pieniędzy za towar z którego zrezygnowałem. Sprzedający zobowiązał się przelać pieniądze w ciągu 2-3 dni roboczych a juz leci drugi tydzień a pieniędzy nie otrzymalem

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

mdrogeria
#21 Demiurg#

@ferdek33 przypomnij sprzedawcy , może sobie zapomniał .

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Ziolko39 co druga naczelna nam się szykuje ? , bele co i dyskusja , a może człowiek zwyczajnie zapomniał i wystarczy wiadomość .

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@mdrogeria A co ? Nie masz się z kim kłócić ? Czasami też popieram dyskusje, tym bardziej, że juz były wczesniejsze uzgodnienia dotyczące zwrotu kasy.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Ziolko39 noooo ...trochę nudno się tu zrobiło 🙂

aaaaaa ... może zwrócony tylko autor wątku nie może zlokalizować ... często się zdarza 

aaaaaaaaa...... może sprawy rodzinne wybiły sprzedawcę z rytmu i wyleciało mu z głowy 

Nie można z góry zakładać zamierzonego działania ...bądźmy ludźmi ..

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@mdrogeria Ok. Masz rację.😀😂🤣

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@ferdek33 Podaj mi proszę numer zamówienia, którego dotyczy ten zwrot. Sprawdzę czy sprzedający zlecił go w naszym systemie, ale co do zasady sprzedajacy ma 14 dni na zwrot środków. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@ferdek33 a dobrze sprawdzałeś konto bankowe. Czasami bywa tak że zwrot pieniędzy księguje się z datą wykonania zapłaty za towar.

oznacz moderatorów

ferdek33
#7 Wielbiciel#

Kupiłem buty robocze od Bonaugure dnia 23 stycznia. Towaru nie otrzymałem bo zawsze były jakieś problemy z adresem bo towar był wysłany. Chin więc zrezygnowałem z towaru i chce zwrotu pieniędzy. Sprzedające zdeklarował się dwa tygodnie temu że przeleje mi pieniądze. Podałem poprzez allegro swój nr konta jak i też przesłałem na wskazany przez sprzedającego maill owy nr konta. Napisał że w ciągu 2-3 dni przeleje. Mija prawie drugi tydzień a pieniędzy na koncie nie ma.nawet żadnego odzewu

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Jak przez Allegro to rozumiem że w formie dyskusji, ale znasz takie coś jak POK: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/program-ochrony-kupujacych/warunki-skorzystania-z-programu-o...

oznacz moderatorów