Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam ,coś dziwnego dzieje się z płatnościami ,ostatnio kupowałem więcej na allegro w tym od kilku sprzedawców po kilka przedmiotów . Zapłacone zaraz po aukcji przez Payu .Paczki do mnie dotarły a tu sprzedający po twierdza ,że nie otrzymali zapłaty .Wysłałem status jaki u mnie się pojawia (płatność zakończona z numerem płatność ).Pierwszy przypadek kupowałem pojemniki myślałem ,że facet coś kombinuje .ale drugie zakupy łączne u kolejnego sprzedawcy różne papiery toaletowe .Dokładnie to samo to już wiem ,że coś się dzieje .Teraz co odebrałem paczkę ze słodyczami dla dzieciaków (nadane na paczkomat)od innego sprzed kilka różnych aukcji .Nawet do domu nie dotarłem sms nie odnotowaliśmy wpłaty ...Tyle lat jestem na allegro i sporo kupuje nie miałem takich akcji .Może serwery przeciążone .Jeszcze dodam ,że kasa z konta pobrana .Ktoś też tak ma ?
@SSLAWOJ przejrzałam oferty na wyrywki i widzę, że pierwsza płatność była nie udana, a kolejna już tak 🙂 Pewnie stąd wiadomość. Nie powinieneś się tym martwić, najważniejsze, że płatność dotarła do sprzedającego, a ty otrzymałeś swoje produkty 🙂