Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
A cel? a nie masz dowodu płatności?
@iron26star ciężko będzie chyba że drukował paragony z programu, nie wszystkie kasy fiskalne robią duplikaty, a czy będzie szukał rolek, wątpię ?
A w jakim celu Ci potrzebny paragon ?
potrzebny mi bo nie chce uznac gwarancji wysłałem mu potwierdzenie przelewu z banku ze kupilem przez allegro i screny transakcji moje zakupy
@iron26star do Gwarancji może wymagać bo to dobrowolne świadczenie jak nie masz może nie rozpatrzyć, ale zawsze możesz reklamować z tytułu rękojmi tu wystarczy jakikolwiek dowód zakupu, wydruk czy potwierdzenie przelewu 🙂
potrzebny mi bo nie chce uznac gwarancji wysłałem mu potwierdzenie przelewu z banku ze kupilem przez allegro i screny transakcji moje zakupy @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
serio sprzedawca ma ci dobrowolnie wystawić duplikat paragonu
bo nie chce przyjąć reklamacji bo nie masz paragonu?
Niestety, ale nie ma czegoś takiego jak duplikat paragonu. Nie ma tu znaczenia czy sprzedawca wystawia paragony z kasy fiskalnej, czy drukuje z programu. Jednakże w przypadku kasy z kopią elektroniczną można wydrukować kopię paragonu (kopia to nie duplikat), mając jego numer (nadany przez kasę czy drukarkę, a nie program). Można też po dacie, ale to wymaga wydrukowania wszystkich paragonów z danego dnia, a potem znalezienia tego właściwego i wydrukowaniu go po numerze. Ogólnie sprzedawcy musi się chcieć, a jak to zrobić znajdzie w instrukcji obsługi kasy (pracowałem prawie 10 w serwisie kas fiskalnym i mogę powiedzieć, że prawie nikt nie czyta instrukcji, nawet tej obrazkowej).
gwarancja uznana bez paragonu dzieki za rady