Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Patrzyłam wczoraj ogłoszenia telefonów na **piiip** i znalazłam fajne ogłoszenie w fajnej cenie napisałam o około 14 z pytaniem o kondycje bateri pan około 21 odpisał mi i odpisałam że jestem zainteresowana tylko czy można przesłac paczke przesyłka **piiip** pan powiedzial ze preferuje tylko odbiór osobisty lub przesyłke allegro zgodziłam sie na przesyłke allegro i spytałam sie czy można obniżyc lekko cenne pan sie zgodził i obniżyl o 200zł wysłalam mu mojego maila tam wysłał linka napoczatku były problemy ale potem sie naprawiło wziełam opcje kup teraz uzupełniłam dane i zapłaciłam blikiem ale niestety ani na **piiip** ani na allegro nie mam nigdzie napisane ze kupiłam ten przedmiot pomimo ze pieniadze z konta mi zabrano napisałam dzisiaj rano do pana o co chodzi jak narazie nic nie odpisuje może jest zajęty ale i tak bardzo mnie to niepokoi.
@Client:124793322 Tą historie z tymi tłumaczeniami już znamy niestety.
Na przyszłość nie słuchaj obcych osób, tylko używaj własnej głowy. Świat jest brutalny, a chętnych na łatwą kasę pełno. Oszust sprzeda każdą bajeczkę, by oszukać swoją ofiarę. A oszustwo zaczyna się od wzbudzenia zaufania. Nic nie zastąpi własnego myślenia - ani technologia, ani aplikacja, ani telefon itd.