Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Kupowałem produkt płacąc bonami benefit. Produkt kosztował 69zl i dodałem na początku 4 bony po 20zl po czym jeden skasowalem i dopłaciłem do produktu różnice 9 zl finalnie. Tearz gdy6 chce wykorzystać przy nastepbych6 zakupach bon który cofnalem wyświetla mi jako wykorzystany gdy6 fizycznie nie wykorzystałem go.
@sniper1910 Które zamówienie opłacałeś bonami?
@sniper1910 Sprawdź dwie rzeczy: czy nie wpisujesz kodu, który ostatecznie został użyty podczas płatności i czy kupon nie wyświetla się do wyboru w koszyku bez konieczności wpisywania kodu.
Udało mi się znaleźć niewykorzystany kupon. Wisi u sprzedawcy od którego kupowałem produkt. Nie potrafię to anulować. Tylko wygląda tak jakbym mógł to wykorzystać tylko ze u tego sprzedawcy.
@sniper1910 W którym miejscu dokładnie widzisz kupon?
Gdy dodam.jakis produkt od tego samego sprzedawcy i przejdę do platnosci to widać go w miejscu gdzie dodaje sie kupony.
@sniper1910 masz do wykorzystania jeden kupon na 20 zł i zobaczysz go na formularzu płatności i dostawy, po wybraniu płatności z góry w części "Moje zniżki" przy ofertach od różnych sprzedających (jeśli oczywiście będą w odpowiedniej kategorii).
Przy zakupie w zamówieniu nr 7690c500-797f-11ed-a663-cbdd52d610da kupony obniżyły wartość zamówienia o 60 zł.