Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wchodząc w zakładkę "oceń produkty" znajduję, starsze i nowsze zamówienia ale nie tam tego konkretnego, z którym chciałbym się podzielić swoją opinią. Czy może być to spowodowane tym iż zamówienie odbierałem osobiście a nie poprzez wysyłkę? Dodam iż inne produkty, które zamawiałem i doręczenie było przeprowadzane przez firmy kurierskie normalnie widnieją do oceny.
@Lunatyk13 jest kilka możliwości, towar nie był nowy, zakupy na AL, albo usunąłeś.
Właśnie towar był nowy, kupiony na allegro ( nie lokalnie ) i niczego nie usuwałem
@Lunatyk13 Jeśli w zakładce nie ma informacji o dostarczeniu przesyłki, to niestety nie ocenisz produktu z tego zamówienia. Ta opcja jest wtedy niedostępna.
@nat_not tzn że w przypadku odbioru osobistego nie można oceniać produktów?
Nie, metoda nie ma znaczenia: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/pocz%C4%85tkuj%C4%85cy-sprzedawcy/czy-po-odbiorze-osobistym-na-all...
W panelu przesyłka widnieje jako odebrana, niestety dalej nie mogę wyrazić opinii na temat produktu
A wcześniej nie kupowałeś już tego towaru i nie oceniałeś?
Kiedy nie wystawisz opinii o produkcie:
@Lunatyk13 O które zamówienie chodzi?
NUMER ZAMÓWIENIA
@Lunatyk13 Skonsultuję tę sprawę i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@Lunatyk13 Możesz już ocenić zakup. W przypadku odbioru własnego nie jesteśmy w stanie śledzić przesyłki i stad możliwość oceny jest dopiero po 7 dniach.