Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Zbenio-Z1 a co było w statusie przesyłki, brak miejsca w maszynie🤔
nic. wiadomość o przekierowaniu przesyłki do innego paczkomatu
nic. wiadomość o przekierowaniu przesyłki do innego paczkomatu
@Zbenio-Z1 nooo... oprócz tylu ,,zalet ,, Masz jeszcze kondychę w gratisie ,
Cześć @Zbenio-Z1, podaj proszę numer przesyłki.
A0032Q6OY6 -
@Zbenio-Z1 dla tej przesyłki przy zamówieniu został wskazany automat paczkowy AL007SY2 Józefa Nickla 119 i zgodnie z informacją w systemie właśnie w tym automacie paczka została umieszczona.
Przewoźnik i numer przesyłki
Przewoźnik i numer przesyłki Allegro A0033DQDI3
@Zbenio-Z1 ta przesyłka faktycznie została przekierowana. Najwidoczniej w momencie doręczania nie było możliwości umieszczenia przesyłki w pierwotnie wskazanym automacie.
@Syrena_zT jeśli przesyłka została przekierowana, to dlaczego ta błędna odpowiedz jest zaznaczona jako rozwiązanie🤔
@KOGIEL_T Bo to nie była błędna odpowiedź 😁 Odpowiedź @Syrena_zT dotyczyła przesyłki A0032Q6OY6
A założyciel tematu @Zbenio-Z1 , chciał się dowiedzieć o przesyłce A0033DQDI3
Prawdopodobnie autor tematu, w pierwszych wiadomościach podał błędny numer przesyłki, Więc moderacja odpowiedziała zgodnie z prawdą 😁
@wojtekmarchewka fakt, dla mnie wszystko co się zaczyna na A00 ,to jeden grzyb😉, sorki Alu
Niestety nie ma możliwości doręczenia przesyłki Allegro Delivery i Allegro One do paczkomatu. Paczkomaty bez wyjątku to maszyny paczkowe należące do Inpostu (paczkomat to nazwa własna, a nie wyraz potoczny).
Paczkomat zawsze oznacza maszynę Inpostu (nie innych Paczkomatów). Maszyna paczkowa Allegro to zaś OneBox.
No ale to już zaczęło żyć własnym życiem i stało się jak z xero: pierwotnie był to produkt firmy Xerox, ale powszechnie (uzus) zaczęto używać tego terminu dla innych urządzeń wykorzystujących tę technikę, mających z Xeroxem tyle wspólnego co Allegro z InPostem.
Wiem, wiem, nazwa zastrzeżona, a zastrzeżonego... czy jakoś tam 😉