anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Witam nie mogę zmienić adresu email na allegro

zoska725
#7 Wielbiciel#

Witam nie mogę zmienić adresu email na allegro 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@zoska725 Cześć. 🙂 Przejdź do zakładki Dane konta i w części mejlowej kliknij [zmień].

ko_alka_0-1684836412524.png

Następnie w okienku wpisz nowy adres. 

Pamiętaj, że nowy adres nie może być powiązany z żadnym innym kontem na Allegro. Jeśli adres jest powiązany, to należy go uwolnić. W tym celu napisz do nas tutaj; https://allegro.pl/pomoc/kontakt i podaj wszystkie niezbędne dane (przede wszystkim wspomniany adres mejlowy). 

oznacz moderatorów

19RMPL84
#7 Wielbiciel#

Witam. Mam identyczny problem. Przy próbie zmiany wyskakuje mi komunikat, że adres już istnieje. Pomimo iż założyłem go dopiero kilka dni temu i na pewno nie może istnieć w bazie Allegro.

PS. Allegro to jest bardzo słabe, że w opcji kontaktu nie ma typowej pomocy technicznej tylko te dotyczące zakupu lub sprzedaży.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Zasada jest taka, jeden mail do jednego konta, piszesz że go nie ma w bazie ale może: https://allegro.pl/pomoc/kontakt

oznacz moderatorów

19RMPL84
#7 Wielbiciel#

Nie rozumiem o co Ci chodzi? Co ma do mojego problemu zasada, o której wspominasz? No i niby co mam wybrać w opcji kontaktu? Jak do wyboru mam tylko, że jestem kupującym lub sprzedającym albo opcja Allegro Charytatywnie. To jest naprawdę słabe, żeby największy serwis sprzedażowy w Polsce nie miał opcji pomocy technicznej wyraźnie wyróżnionej w opcji kontaktu.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Nie zawsze się da zmienić, skorzystaj z kontaktu a sprawa się wyjaśni i pomogą.

oznacz moderatorów

19RMPL84
#7 Wielbiciel#

Jakim cudem? Mam na Allegro konto od ponad 14 lat i kiedyś jednym kliknięciem się dało a teraz nagle już nie?!

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@19RMPL84 korzystając z formularza kontaktowego, powinieneś wybrać czy jesteś kupującym, czy sprzedającym i opisać problem, Twoje zgłoszenie trafi do zespołu, który będzie mógł Ci pomóc. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów