Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Napisał do mnie klient na allegro lokalnie żeby napisać do niego na maila bo jest zainteresowany produktem jaki mam wystawiony. Miał dziwnego maila oto on:
Jestem zainteresowany natychmiastowym zakupem tego produktu... odpowiedz mi na e-mail: tomwill3948384858484933964@gmail.com i am interested in immediately purchase of this item... reply me to this my email: tomwill3948384858484933964@gmail.com
napisałem do niego jak chce to niech kupi przedmiot i zaraz może wpłacić pieniądze do allegro na wpłaty od kupujących. Prawdopodobnie jest to oszust bo allegro tak nie wysyła jak aukcja wciąż trwa. Widziałem na forum identyczny adres z identycznym opisem uwaga na oszustów z Nigerii. Nie zakupił przedmiotu tylko dostałem maila oto on:
I nad czym się zastanawiasz? Wałek. Opisywany na tym forum setki razy. Np. Tu: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/wys%C5%82a%C5%82am-paczk%C4%99-do-nigerii... Nawet ten sam adres.
@VW-BMW Przekret nigeryjski. Jeżeli chce Ci się bawić - napisz że wyślesz jak będziesz miał pieniądze u siebie na koncie, Jak nie chce Ci się to po prostu zignoruj ( było juz tutaj sporo takich wątków)
"Statek przedmiot" 😄
@VW-BMW I dobrze żeś nie dał się wykiwać na przekręt.
Napisałem tak to już do mnie nie odpisał 🙂
Nie otrzymałem pieniędzy za obydwa telefony na podany wcześniej numer konta.
Allegro nie wysyła w ten sposób zapłaty na maila bo przedmiot nadal widnieje u mnie na allegro.
A żeby zrobić to po za allegro muszę mieć pieniądze na koncie w ten sposób jestem chroniony przed oszustami. Bez wcześniejszej wpłaty nie wysyłam towaru bo allegro tak nie działa