Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, tak jak w tytule w adresie dostawy wpisałem adres przyjaciółki, lecz swoje dane osobowe i jezeli dobrze rozumiem to kurier nie odda jej paczki. Czy jest coś co moge z tym jeszcze zrobic?
@KayKayDoubleu Odebrać samemu u przyjaciółki, albo jak kurier będzie dzwonić to umówić się z nim(nie wszyscy dzwonią) ale dostaniesz powiadomienie więc masz czas żeby byc na miejscu odbioru.
Nie sprecyzowałem, mieszka ode mnie ponad 400km i spotkanie sie jest naprawde trudne.
@KayKayDoubleu będziesz mieć okazję odwiedzić przyjaciółkę 😁
Tak na serio dla kogo ta paczka? Jak dla przyjaciółki to podaj kod odbioru dla niej i po sprawie.
Paczka dla niej, prezent na urodziny niestety troche sie czas dostawy rozjechal, paczka jest kurierem wiec nie wiem czy jest jakis kod odbioru, zadko zamawiam kurierem. A o spotkać sie próbujemy jak tylko jesteśmy w stanie 🙂
@KayKayDoubleu Nie chcesz odebrać to musisz anulować zakup a tak jak kurier do niej podjedzie to zdzwonicie z się z przyjaciółką, przekażesz kod odbioru i dogadacie z kurierem i tyle.😁
@KayKayDoubleu Jeżeli jest potrzebny kod odbioru (zależy od firmy kurierskiej) to dostaniesz go na maila > wtedy możesz go przekazać. A jak nie to niech przyjaciólka poda Twoje nazwisko (jakby się kurier pytał). Do tej pory nie mi sie zdarzyło aby kurier żądał dokumentu tożsamości.