Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Temat i problem, z jakim się spotkałem, wyniknął z oszustwa w serwisie allegro, a za który sam serwis częściowo ponosi odpowiedzialność. Szybki zakup, płatność, no i oczywiście po dwóch dniach, gdy z reguły szedłem już do paczkomatu, tu cisza. Telefon sprzedawcy nie odpowiada, konto na fb jest, ale od dwóch lat nic się na nim nie dzieje. Tak więc postanowiłem skorzystać z możliwości, jaka mi pozostała, czyli z programu ochrony kupujących. Zaczynam od wniosku i ściana. W pierwsze okno po wpisaniu numeru oferty, zamówienia, lub nawet nazwy przedmiotu wyskakuje ten sam komunikat, czyli "brak zamówień spełniających kryteria". Ktoś radził sobie z tym w takiej sytuacji?
Tak, bywają takie sytuacje. Minęło 14 dni od zakupu? Jeśli tak, skontaktuj się z Allegro przez formularz w tej sparwie https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=6464910c-6c94-4a98-8205-c92e3ce82158&subjectId=460985e0-b... Na pewno otrzymasz pomoc.
Dzięki za odpowiedź. Nie, nie minęło 14 dni od zakupu, ale kupowałem towar, który potrzebny jest mi na poniedziałek. Widzę jednak, że dane właściciela konta mają się nijak do loginu allegro. Jestem pewien, że doszło do kolejnego zhakowania nieaktywnego konta na facebooku i zalogowanie się w ten sposób do allegro. Jestem pewien, bo to nie pierwsza taka sytuacja, z jaką się spotkałem, sam też padłem ofiarą takiego działania. Chodzi o to, że ani allegro, ani facebook w tej sprawie nie zrobiły nic. W dalszym ciągu oszuści mogą działać w ten sposób.
Jeśli kupiłeś towar na Allegro, wniosek o rekompensatę z POK możesz wypełnić po 14 dniach.