Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ TAKA SYTUACJA KAŻĄ MI PODAĆ PESEL I NUMER DOWODU OSOBISTEGO NO HALO !!!!!CO TO ZA TRZCIWOŚĆ ZŁOTÓWKA CIACHNIĘTA Z KONTA A TU GUIO RÓZIO OJ OJ OJ.............BARDZO PROSZĘ O POMOC
@Client:109148733 Nie podawaj proszę żadnych danych osobowych i napisz mi proszę kto i gdzie dokładnie Cię o to poprosił?
Na ALLEGRO ,gdy byłam już zalogowana. Proszę o pomoc abym bez problemów mogła oceniać sprzedających.
@Client:109148733 Chcesz ocenić sprzedającego, a jaki konkretnie zakup?
Tylko u których zrobiłam i kiedyś zakupy. Mogę liczyć na pomoc???????????????????
@Client:109148733 Produkty, które zakupiłaś możesz ocenić w tej zakładce. Natomiast sprzedających, u których dokonałaś zamówień tutaj.
@Client:109148733 Dziwna motywacja, ale ludzie mają różne pomysły...
"... abym bez problemów mogła oceniać sprzedających."
Hmmm.... ostatnio to biznes się w tej branży tworzy, oceny stały sie towarem, można kupić oceny , można sprzedać swoje oceny..
Nie oceniam, każdy orze jak może...🙄
@Client:109148733 A pomału i po polsku?
Proszę łaskawie czytać powoli a jak się coś nie podoba to nie czytać.
@Client:109148733 Przeczytałam bardzo powoli oraz uważnie i rozumiem, że chcesz ocenić sprzedającego, ale czy możesz wyjaśnić, dlaczego nie możesz dodać swojej oceny i jakiego zamówienia ma dotyczyć?
Dzień dobry. Już wiem na 100 procent mam shakowane konto na ALLEGRO. Na samym początku jak zakładałam nie wiedziałam ,że trzeba wpłacić 1 zł..PoŹniej wpłaciłam (dzięki pomocy) pieniądze z ALLEGRO tak jak było napisane po 3 dniach wrócił na konto ale nadal nie mogę oceniać sprzedającego u którego zrobiłam zakupy. Po za tym przy zakupach inna wiadomość co do wysyłki niż na e-mai. Proszę o pomoc.
@Client:109148733 Konto, z którego tu piszesz, nie ma pełnej aktywacji. To dlatego nie możesz wystawiać ocen sprzedającym po transakcji. Sprawdź tutaj jak aktywować konto.
W styczniu przeprowadziłaś weryfikację danych do wypłat z Allegro Finanse. Tam też wymagany jest przelew weryfikacyjny, ale to inna procedura.
Może i powoli, ale czy rozumiesz co napisałeś ?🤔
@Client:109148733 moze jakieś allegrowe AI juz zawczasu zablokowalo ci dostep do tej opcji bo z tego co widzę...nie wróży to niczego dobrego 😡
A jak nie umiesz poprawnie i zwięźle opisać swojego wyimaginowanego problemu co widać/słychać/czuć to czas się udać do specjalisty.
Albo wrócić do szkoły podstawowej.
Bardzo DZIĘKUJĘ ZA OKAZANE SERCE I SERDECZNE RADY. BOŻEJ Opieki ŻYCZĘ przed Wszelkim złem((( (ABY CZŁOWIEK NIE BYŁ """WILKIEM""""DLA DRUGIEGO- BO OD BOGA NIE MA NIC ZŁEGO BO DAŁ KAŻDEU WOLNĄ WOLĘ))))) .
LOL
Dalej nie wiemy w czym tkwi problem i co kaman
@Client:109148733 Wygląda na to że Twój Bóg nie życzy sobie abyś oceniała innych. Uszanuj Jego wolę, daruj sobie. Może niech oceny wystawiają inni, mniej zaangażowani emocjonalnie.
Oj Oj Oj ja nie OCENIAM CZŁOWIEKA A WŁASIWIE JAKIM JEST CZŁOWIEKIEM. Tylko czy to co u sprzedającego zakupiłam- towar który powinien być zgodny z opisem który SAM umieścił !!!!!!!!!!!!!!!PROSZĘ FAŁSZYWIE O mnie NIE PISAĆ ,że KOGOŚ OCENIAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OJ OJ OJ...................
@Client:109148733a dzieci mogą zakładać konta na Allegro? Całokształt wypowiedzi jasno to sugeruje... jakby co 😮
@Client:109148733 Dobrze, więc tłumaczę:
Na zwykłym Allegro można wystawić ocenę sprzedającemu w zakładce Zakupy. Pisała już o tym @_HolaOla_ Oczywiście najpierw trzeba kupić żeby ocenić.
Na Allegro Lokalne oceny napisać nie można, po prostu tak jest.
Jeżeli otrzymany przedmiot nie jest zgodny z opisem oferty składa się reklamację. Najpierw pisze się do sprzedającego żeby naprawił swój błąd i wymienił przedmiot, jeżeli to nie pomaga otwiera się zakładkę zakupy i tam jest taka opcja "Zgłoś problem z zakupem" Tam opisujesz problem i domagasz się naprawienia błędu.
Dalej są tam podpowiedzi mam nadzieją ze sobie poradzisz.
A jeśli przedmiot jest dobry to też można napisać i podziękować. Tak zwyczajnie.
ps. oszczędzaj wielkie litery, odnoszę wrażenie że na nas krzyczysz