anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wprowadzenie nowej opcji zakupu

MAMY ROZWIĄZANIE!
baxter224
#9 Pomysłodawca

witam wszystkich zrzeszonych...zaczne od tego,ze dla mnie ALLEGRO to najfajniejsze miejsce dla sprzedajacych i kupujacych...a to dlatego,ze mam jako kupujacy,pewnosc,ze moje zakupy sa po prostu pewne..i pisze to z przekonaniem,jako nie raz tutaj kupujacy..gratuluje tworca i tym,ktorzy nadal rozwijaja ten portal..ale do rzeczy..mam taki pomysl na opcje,ktora wydaje sie sensowna,a ktorej tu nie ma..mysle o ZAPROPONUJ CENE sprzedajacemu...w kazdej sprzedazy,a nie tylko w licytacji..tzn.nie czekam na obnizenie ceny,lecz proponuje wlasna,a sprzedawca akceptuje moja propozycje,lub nie..pozdrawiam..

oznacz moderatorów
144 ODPOWIEDZI 144
były forumowicz
Nie dotyczy

@pulkownik66, to jest bardzo rozwojowy wątek, jest naprawdę ciekawie 😁, ale dzisiaj coś jeszcze nie zajarzyło, jakaś niemoc ogarnęła innowatora 🤯

oznacz moderatorów
pulkownik66
#19 Nestor ⭐

@były forumowicznie przypominam sobie, by brał u mnie trawkę.

Ps; powiedz mi czy mój obrazek jest czy trójkąt

oznacz moderatorów
były forumowicz
Nie dotyczy

@pulkownik66, obrazek, tylko powinieneś tą skaczącą kulkę zamienić na cegłę 😁

Z tą trawką to ostrożnie, nie każdemu w zielonym do twarzy 🤢

oznacz moderatorów
pulkownik66
#19 Nestor ⭐

@były forumowicz Jaką chcesz trawę? jasna zieleń, ciemna zieleń, średnia zieleń. Średnia to pomiędzy jasna i ciemna he he.Coś jak twoje, sosy mocy.

oznacz moderatorów
były forumowicz
Nie dotyczy

@pulkownik66, a toś mnie uświadomił, nigdy nie wpadłabym na to, że średnia zieleń, to pomiędzy jasną, a ciemną 😁 Dzięki. Teraz to już wiem dlaczego ciągle gadasz sam ze sobą 🤢. Jasna czy ciemna? Która daje taki efekt? Sosy są dla twardzieli, nie jeden generał się poddał 😁

oznacz moderatorów
baxter224
#9 Pomysłodawca

chwilke mnie nie bylo i prosze..nie bardzo wiem po co ta pyskoweczka..jakies osobiste animozje..laughing

oznacz moderatorów
pulkownik66
#19 Nestor ⭐

@baxter224  Sprzeczka rodzinna, bo co?

oznacz moderatorów
były forumowicz
Nie dotyczy

@baxter224, pyskóweczka, animozje? My z @pulkownik66 to stare wiarusy, w nie jednej bitwie ramię w ramię 😁

oznacz moderatorów
pulkownik66
#19 Nestor ⭐

@były forumowicz Jasna czy ciemna? Która daje taki efekt

To ta średnia, co jest pomiędzy- no wiesz już która.A do siebie gadam po tej mieszanej,kolor łąki.Taką też mam, dość ciekawa kompozycja.

oznacz moderatorów
były forumowicz
Nie dotyczy

@pulkownik66, to może jednak zmień na jasną, jaśniejszy umysł wtedy, 🤩

oznacz moderatorów
pulkownik66
#19 Nestor ⭐

@były forumowicz Masz rację- zmieniam na jasną, rodziny czea sie suhać

oznacz moderatorów
były forumowicz
Nie dotyczy

@pulkownik66, no, to teraz czekamy co wymyśli nasz kolega innowator @baxter224. Trzeba mieć jasny umysł na wszelki wypadek. 😄

oznacz moderatorów
pulkownik66
#19 Nestor ⭐

@były forumowicz wszystko zależy od tego, jak ciężka piłeczka dziś puka w głowę

oznacz moderatorów
były forumowicz
Nie dotyczy

@pulkownik66, oby nie ołowiana 🤨

oznacz moderatorów
baxter224
#9 Pomysłodawca

zanim zaczne to sie pochwale ze pulkownikow znalem mysle ze ok 100,a generalow pewnie kilkunastu,wiec nie bardzo czuje sie nieswojo..to tylko tak niesmialo wspomnialem..embarassed

oznacz moderatorów
były forumowicz
Nie dotyczy

@baxter224, teraz tak na poważnie. Z twojego punktu widzenia, może takie targowanie jest i fajne, ale sprzedaż na tym portalu jest obwarowana bardzo surowymi regulaminami, większość sprzedających jedzie na minimalnych marżach, płacąc horendalne prowizje. I jeszcze czas, naprawdę myślisz, że ktoś poświęci swój czas na targowanie, żeby stracić, a nie zarobić. Wymyśl coś co nie będzie jeszcze bardziej obciążać sprzedających, a dostaniesz medal 🙃

PS jak do kogoś mówisz, to kliknij @ i z listy wybierz nick.

oznacz moderatorów
były forumowicz
Nie dotyczy

@baxter224 kiedyś taka opcja była na portalu ioffer i bardzo dobrze się sprawdzała, ale to był prosty portal sprzedażowym, a przede wszystkim przyjazny sprzedającym, co nie można powiedzieć o Allegro. Choć dla Allegro może to byłaby dobra opcja, można by było np. wprowadzić prowizję od zaproponowanej ceny 🙂

oznacz moderatorów
baxter224
#9 Pomysłodawca

dzieki...zglebie temat jutro i tez pogadamy,bo dps.zis juz nie moge..ps.totalnie nie zostalem zrozumialy pa

oznacz moderatorów
pulkownik66
#19 Nestor ⭐

@baxter224 No to masz fart- poznałeś 101-wszego, Jakbym awansował na generała,😎 było by dwa w jednym.😄

oznacz moderatorów
Knowhere
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@pulkownik66 Od rangi bodaj #10 w górę obrazki przechodzą bez moderacji (możesz otworzyć stronę w trybie prywatnym przeglądarki i będziesz widział, czy się wyświetla, czy nie).

PS A masz jakąś dobrą trawkę?😂

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów