Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Już 2 godziny nie mogę kupić towar przez błęd systemu
@Client:110032246 Proszę, opisz dokładnie, na czym polega problem. Pomocne będą zrzuty ekranu.
Zrozumiałem że problem występuje tylko z tym ogłoszeniem - https://allegrolokalnie.pl/oferta/karta-graficzna-asus-tuf-gaming-oc-rtx-3080-bez-lhr-mhl
@Client:110032246 w porządku, ale na którym dokładnie etapie i na czym polega problem z płatnością?
Kiedy wybieram blik strona trochę czeka, a następnie nie reaguje na kod. Przez kartę lub bank po prostu nie przekierowuje i też prosi spróbować jeszcze raz
@Client:110032246 dziękuję, to znany nam problem i przepraszam za niego. Pracujemy już nad jego rozwiązaniem.
Dzień dobry, mam taki sam problem z płatnością, czy to karta, BLIK, przelew - w każdej opcji nie działa.
@_HolaOla_ mam taki sam problem z płatnością, czy to karta, BLIK, przelew - w każdej opcji nie działa.
@p_michael Którego zamówienia dotyczy ten problem? Czy powtarza się niezależnie od przeglądarki, z której korzystasz?
@p_michael Czy problem powtarza się, kiedy korzystasz z innej przeglądarki?
Tak, na innych przeglądarkach jest tak samo i ewidentnie jest to problem z allegro lokalnie lub stricte z ogłoszeniem.
@p_michael Konsultuję tę sprawę. Wrócę tutaj z odpowiedzią.
@p_michael Otrzymałam informacje, że problem jest po stronie sprzedawcy. Nie mogę pisać o szczegółach, ale chodzi o umowy między sprzedawcą a operatorem płatności. Dopóki sprzedawca nie usunie tego problemu, nie będziesz mógł opłacić zamówienia.
@nat_not Dziękuję za informację. Miłego dnia;)
Moje konto zostało zawieszone, nie zmojej winy, tylko z winy źle działającej opcji KUP TERAZ w allegro. Proszę o pilny kontakt !!!
@p_michael już działam. Wrócę do Ciebie z informacją.
@p_michael ograniczenia konta zostały zdjęte 🙂
@nat_notPróbowałem na kilku różnych przeglądarkach + incognito + delete cookies