Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak sprzedający przewał licytacje? na AL nie można kończyć licytacji bo w takiej sytuacji wygrywa ten co dał najwyższą kwotę.
No właśnie I nie idzie się dogadać z gościem twierdzi że licytacja miała trwać dłużej i monety nie chce wysłać idzie w zaparte a dyskusja nic nie daje a wsparcia za AL nie ma aja nie mam pieniędzy ani towzru
@bobo1002 w takiej sytuacji warto otworzyć dyskusję ze sprzedającym i wyjaśnić sprawę. W razie potrzeby w dyskusji możesz wezwać naszego doradcę.
Właśnie dyskusja trwa 3 tygodnie potrzebuje pomocy chce tylko odzyskać pieniądze że sprzedającym nie można się dogadac
@bobo1002 podaj mi numer zamówienia.
(e3cf8b65-8d89-4500-93cf-a8f2673e7f5c) |
@bobo1002 A dlaczego nie odznaczysz tej dyskusji jako nierozwiązana, odzyskasz wówczas śrdoki.
Bo właśnie nie wiem jak to się robi na allegro lokalne szukałem informacji gdzie się zaznacza i nigdzie nie znalazłem tej opcji . Wszędzie jest opis jak się kupi na kup teraz a nie jak na licytacji. Wszędzie piszą żeby się dogadać ze sprzedającym a ten w zaparte i nie wiem jak to zrobic
@bobo1002 wejdź w dyskusję ze sprzedającym i oznacz ją, jako nierozwiązana. Możesz również wypełnić wniosek Allegro Protect.
oznacz dyskusję jako ,, nierozwiązaną ,,