Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Client:75656949 jest to niezgodne z regulaminem Allegro oraz UK. domagaj się najlepiej w dyskusji wydania przedmiotu w cenie jaką oferował oczywiście brutto.
@Client:75656949 Jeśli kupisz przez Kup teraz i wybierzesz dostawę proponowaną przez sprzedawcę lub odbierzesz swoim transportem, sprzedawca nie może Ci doliczać żadnego VAT-u. Ceny na Allegro, zgodnie z regulaminem, są cenami brutto.
Sprawdziłem sprzedawca ma klika stron z których sprzedaje produkty, w różnych częściach Polski, ale jest jeden telefon kontaktowy, po rozmowie otrzymałem informację, że ktoś inny zajmuje się allegro i on nie jest wstanie zaproponować taką cenę. Mam rozumieć, że jak skupię produkty w cenie że strony sprzedawca ma obowiązek wydać produkty, a żątanie dopłaty jest bez prawne.
Client:75656949 tak
@Client:75656949 Nie rozmawiaj telefonicznie, tylko kupuj. Po zakupie musi Ci dostarczyć towary w cenie podanej na Allegro. Sam też możesz je odebrać w tej cenie własnym transportem. Nawet sądownie będziesz mógł się domagać wydania rzeczy w cenie z aukcji, ponieważ zgodnie z regulaminem jest to cena brutto. Moim zdaniem w sądzie wygrasz.