Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę o przyjrzenie się aukcjom:
13040332298
13065667278
Sprzedający w opisie tych ofert zamieszcza następujące informacje: "Po zakupie towar jest zamawiany i wysyłany z hurtowni do klienta. Cena sprzedaży została ustalona na dzień wystawienia aukcji. W momencie zakupu cena i dostępność może być inna (brak śledzenia na żywo zmian cen i dostępności). Zapraszam na pozostałem aukcje" oraz "Po zakupie towar jest zamawiany i wysyłany z hurtowni do klienta. Zapraszam na pozostałem aukcje".
Czas dostawy bardzo krótki, wysyłka w ciągu 24 godzin.
Dokonałam zakupu, jak się okazało towaru nie ma.
W dyskusji sprzedający pisze: "Wydawało mi się, że napisanie w opisie, że po zakupie towar jest zamawiany i wysyłany z hurtowni prosto do klienta, oznacza, że towaru nie mam u siebie i może go nie być".
To chyba jakaś kpina. Po pierwsze to jawne wprowadzanie w błąd kupujących, po drugie z zapisu w ofercie klient nie jest w stanie stwierdzić, ile realnie potrwa realizacja zamówienia, albo jak w moim przypadku, czy w ogóle dojdzie do skutku. Po zapytaniu o czas realizacji sprzedający odpisał, że nie wie, kiedy będzie dostępna. Przypominam tylko, że czas wysyłki to 24 godziny wg jego własnych deklaracji. Ręce opadają. Z komentarzy widzę, że to nie pierwsza taka akcja ze strony sprzedającego.
@Client:63807498 Cześć. Przykro mi, że spotkała Cię taka sytuacja. Takie zapisy w ofertach naruszają nasz Regulamin, dlatego oferty zostały usunięte.
Wszystkie aukcje kupującego zawierają podobne opisy. Proszę o weryfikację.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ da radę sprawdzić, czy muszę podsyłać wszystkie oferty osobno?
@Client:63807498 nie musisz, skontaktujemy się w tej sprawie już bezpośrednio ze sprzedającym. 🙂
OK. Dziękuję za pomoc.
Albo już nie ma tych aukcji, albo złe numery podałes. Podaj jakieś inne.
Tamte Allegro usunęło, ale daleko nie trzeba szukać. Kolejna aukcja z podobnym zapisem:
13063988494
Rzeczywiście - opis towaru zawiera niedozwolony zapis....