Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłam fabrycznie wadliwe produkty, w dwóch zakupionych sztukach, napisałam opinie negatywną " Zakupione klimatyzatory przeciekają, co uniemożliwia użytkowanie, są nieużyteczne."
Niestety Allegro nie akceptuje negatywnych opinii, nie można ostrzec innego konsumenta. Allegro powinno chronić kupującego ujawniając zły produkt.
o sprzedającym wystawiłam pozytywny komentarz, gdyż nie jest producentem, a serwis był doskonały. Opinia o produkcie nie jest opinią o sprzedawcy, a allegro tego nie rozróżnia. Nie jest obiektywny.
i akurat właśnie TE DWA co kupiłam są wadliwe, reszta czyli 998000 sztuk z miliona jest super........ prooosze.
@magdalenab8 Magda, opisz czego nie możesz zrobić przy próbie wystawienia oceny? Dasz radę zaznaczyć jedną gwiazdkę? Ta jedna musi być, bo inaczej nie wejdzie.
zaznaczona 1 gwiazdka, czy zaznaczone 2 gwiazdki allegro nie pozwala wstawić , nakazuje POPRAWIĆ komentarz na min. 3 gwiazdki - spróbujcie , gwarantuje że allegro nie pozwoli.
@magdalenab8to nie jest odpowiedź na moje pytanie zadane Tobie.
print scrin nie jest odpowiedzią? Nie da sie opublikować, bo wyskakuje ten komunikat,...... a poza tym to komunikat jest na inny temat, to NIE JEST wystawianie komentarza sprzedawcy..... WIĘC komunikat na żółtym tle jest bez sensu....
dla mnie już temat jest zakończony , klimatyzatory trafiły do kontenera z plastikiem. ( aby oszczędzić pytań , to nie mam oryginalnych pudełek, ani rachunku zakupu, więc nie mam podstaw do reklamacji i za długi czas minął od zakupu do pierwszego użycia, bo było zimno i nie było potrzeby ich uruchamiać. )
@magdalenab8 Utylizacja !!!
Do reklamacji nie są potrzebne oryginalne pudełka ani rachunek zakupu. Wystarczy jakiekolwiek opakowanie zastępcze i jakikolwiek dowód zakupu, choćby wydruk potwierdzenia wpłaty, albo mail od Allegro potwierdzający zakup.
Jeśli sprzedawca odmówił Ci przyjęcia reklamacji ze względu na te braki i finalnie nieużyteczny, przeciekający produkt wylądował na śmietniku, była to wyjątkowo nieudana transakcja. Należało ostrzec o tym innych w stosownym komentarzu wystawionym sprzedawcy. Dawniej komentarze można było wystawiać w czasie nieograniczonym, teraz Allegro daje tylko 3 miesiące i zawsze warto poczekać, zamiast od razu wystawiać pozytywa już za sam fakt otrzymania przedmiotu.
@magdalenab8 w ocenie produktu nie możesz pisać o sprzedawcy. Skoryguj opinię o produkcie i dodasz ją bez problemu.
@cloudcloud, coś nie działa, AG się popsuło, niby nowy wybór lenguicza jest, ale odpowiedzi się popsuły, emotki, buu 😞
rozwiązaniem , by było gdybym mogła zamieścić moją opinię o produkcie , KOMUNIKAT - "
w ocenie produktu nie możesz pisać o sprzedawcy. Skoryguj opinię o produkcie i dodasz ją bez problemu." JEST BŁĘDNY bo nic w ocenie produktu ,że jest do niczego ,nie było słowa o sprzedawcy , co wskazuje na brak odpowiedniego komunikatu, i programu, który by uwzględniał po wczesniejszym wystawieniu pozytywnego komentarza sprzedawcy wystawienie oceny Negatywnej produktowi..... Widze kompletny brak zrozumienia problemu. PROBLEMEM NIE JEST PRODUKT, tylko brak możliwości oceny słabszej niż 3 gwiazdki. to po jest skala 5 gwiazdek??????
Radzicie Państwo - co zrobić z uszkodzonym produktem - a temat jest o - brak możliwości wystawienie negatywnej oceny Produktowi, ani 1, ani 2 gwiazdki nie maja autoryzacji allegro . PO CO JEST SKALA 5 GWIAZDEK ????
@magdalenab8 "Sugestia sprzedawcy nie podziałała" - wykreśl to. Słowo kluczowe - "sprzedawcy" i nie wchodzi.
usunięto mozliwość wystawienia opinii
Dodaj - biegiem marsz 🙂
niestety...........
wg. mnie to manipulowanie PRAWDĄ . Można tylko chwalić
@WREDZIA-W1 jestem!
@cloudcloud No, ale się pospieszyłaś Powiedz no, o co tu chodzi.
P.s.Co to za durne emotki? Gdzie reszta?
No i bardzo dobrze, trzeba było wystawić ocenę sprzedawcy za tę tandetę, była taka możliwość.