Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W jaki sposób szukać kilku produktów - ale tak żeby wyświetlały mi się oferty tych sprzedawców u których kupie te właśnie kilka szukanych produktów.
@Client:70214082 To jeden przeznaczy tylko na przeglądarkę😁 Albo, jeśli okna rozmieszczasz ręcznie, to może ułóż je kaskadowo odpowiednią opcją i wtedy strona będzie wyświetlać się w całości. Od biedy możesz też nieco zmniejszyć stronę w oknie (używając kombinacji CTRL + minus/plus, ew. CTRL + rolka myszy), może to pomoże.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
okna rozmieszczam windows+strzałka - nie jestem aż takim januszem komputerowym 🙂
@Knowhere No widzisz, że nie jestem jedyna?😂
@ifonka-zaba Lubisz grać w szachy?😏
Szczerze?..obecnie nie za bardzo. Dziecięciem będąc zmuszana przez ojca do gry jeśli nie miał z kim grać teraz za szachami nie przepadam. Zbyt dużo razy przegrywałam a tego nie lubię.
@ifonka-zaba Tak z ciekawości pytałem, bo refleks iście szachowy😛
ten refleks w sprawie odpowiedzi?...ja tu z rzadka zaglądam gdy za bardzo pocztę mi all zawali i znajdę czas na jej odgruzowywanie. To nie te czasy gdy na cafe spędzałam znaczną część życia - wtedy to była przyjemność.Teraz to konieczność
@ifonka-zaba To wyłącz powiadomienia mejlowe z gadane. No, chyba że to też trzymasz w niezmaksymalizowanym oknie😛
Ależ Ty lubisz ustawiać komuś życie 😛
Okno na maxa tylko w momencie wstawiania ikonki.
Gdybym wyłączyła powiadomienia to nie wiedziałabym,że za mną tęsknisz😋
No a teraz znikam bo poczta odgruzowana a przy temperaturze ponad 30 moje ostatnie szare komórki topią się więc należy zanurzyć się w wodzie🤣
@ifonka-zaba Przecież powiadomienia są też i na gadane, po co jeszcze zaśmiecać sobie pocztę😏
Ja za nikim nie tęsknię i nikomu nie ustawiam życia😂
wyszukaj słowo alibaba w treści ofert na allegro
jak to teraz zrobić
nie w nazwie, eanie, modelu , typie
https://allegro.pl/listing?string=alibaba&description=1
Sorry, dopiero tego posta zobaczyłem🤣
@RED U mnie normalnie jest box "szukaj w opisach ofert".
Proszę o uruchomienie takiej opcji u mnie. Pisałam donWas kilka razy kilka lat temu abyście stworzyli taka mulitiwyszukiwarke. W związku z tym może uruchomicie ja w moim koncie. Poproszę. Katja 333
@katja333 nie masz w okienku wyszukiwania tego, co poniżej na zrzucie?
OK, dzieki za odpowiedź
Ja nie mam. A ty masz? W jaki sposób to uruchomić? Czy jak zwykle czysty debilizm?
@lobster Tego się nie uruchamia, to po prostu jest, u każdego.
PS I nie unoś się tak przy pisaniu kolejnego posta, bo znowu zostanie usunięty😏
Ja tę opcję widzę z poziomu komputera ale niestety z poziomu telefonu już nie a zdecydowanie częściej robię zakupy przez aplikację na telefonie