Dlaczego Wasza wyszukiwarka to już dosłownie śmietnik który pokazuje co chce bez związku z wpisanym wyrażeniem??????.Kiedyś pokazywało to co wpisane,było świetnie a teraz to masakra.Moje ostatnie wyszukiwanie "smartfon REALME 8-stan NOWY.Polecam zobaczyć z iloma śmieciami my użytkownicy musimy się męczyć.My nie chcemy wpisując widzieć tysiąca produktów które mogą nam sie spodobać.Weszliśmy do sklepu który kiedyś pokazywał nam rzetelnie i szybko to czego szukamy.Dziś nawet szukanie od najtańszych nie pokazuje faktycznie najtańszego produktu na portalu bo wpisując zapytanie w wyszukiwarke Firefox ona pokazuje tańsze produkty niż wasza.Jestem użytkownikiem tego potralu ad bardzo wielu lat ale jest coraz gorzej,trudniej a Wasze pomysły nie pomagają nam którzy dajemy wam pracę.Dziś jedyne co trzyma mnie i wiekszość moich znajomych to to że towary dostajemy szybciej niż u chińczyków a nie jakość portalu.Ogarnijcie się bo naprawde psujecie nam to co kiedyś było pierwszym wyborem przy zakupach internetowych.Pozdrawiam
@duwicz Dziękuję za podzielenie się z nami swoją opnią. Zapewniam, że cały czas pracujemy na dudostkonalaniem naszej platformy, aby zapewnić jak najwyższy standard doświadczeń zakupowych. Każda sugestia jest dla nas niezwykle cenna.
Skorzystam z tego, że moderacja widziała ten wpis. Zgadzam się z postem numer 1. Wyszukiwarka stała się wręcz natrętna, i rzuca wszystkim co zawiera trzy znaki z hasła jednocześnie nie pozwalając na otwarte zapytania jak np. słowa które się odmienia na liczbę mnogą. Szukając specyficznych podkładek chciałbym wpisać podkładk* żeby to objęło hasło podkładka i podkładki.
Nie da się wymusić dokładnego wyszukiwania używając znaków " " mimo, że nawet sam portal potrafi je automatycznie dodać.
Sprzedawcy nie mówiący natywnie po polsku mają tendencję do wypełniania na pałę sekcji "pasuje do" i nie ma możliwości wykluczenia tego z wyszukiwarki przez co właściwe wyniki toną w morzu niepowiązanych śmieci. Jeszcze dzisiaj szukając elementów nadwozia do motocykla miałem 16 stron w ogóle nie pasujących wyników z czego chyba 8 było z kaskami, które należą do innej kategorii, i tak, prawda, że sprzedawca źle je uplasował ale gdzie w haśle "ninja 250" jest słowo "kask". Wyszukiwarka dodała to do wyników właśnie przez sekcję "pasuje do".
Jeszcze ciekawsze jest to, że tematy związane z kulawym wyszukiwaniem sięgają aż do roku 2022 a i to pewnie nie jest limit. W odróżnieniu od internetu, nasz czas, uwaga i energia są ograniczone.