Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
To jawna dyskryminacja, że z Allegro Pay można korzystać tylko do 75 lat
@BoRog Także tak uważam, może Allegro czegoś nie rozumie.
@BoRog Przy kredytach tez jest 70 - 80 lat a hipoteczny udzielają tylko 60 - 65 latkom 😞 Tak se wyliczyli i trzeba się z tym pogodzić 🙂
PayPo to partner allegro 🙂
@kostas11 Doprawdy, porównujesz kredyt hipoteczny do Allegro Pay na kilkadziesiąt, albo kilkaset złotych.🙄
Moze nie tyle dyskryminacja co...niefrasobliwosc😉
Wogole zrezygnowałem z tego dziadostwa, czy wiecie że każdy zakup i spłata jest potwierdzony wysyłka informacji do BIK? Natomiast każdy przyznany limit obniża zdolność kredytową. Jakoś tym się nie chwalą przy zawieraniu umowy, to dzięki wykupionym alertom się o tym przekonałem.
@TATLOK Sam limit, bez zakupu już obniża zdolność kredytową?
@LEW433 Tak, jak każdy inny limit, czy to na karcie kredytowej lub limit w koncie, jest wliczony do zadłużenia w 100% występując z wnioskiem o nowy kredyt.
@TATLOK Twoje środki w Allegro Pay nie są kredytem - to orientacyjna kwota, do jakiej możemy sfinansować Twoje zakupy. Nie obniżają one Twojej zdolności kredytowej. Nie przekazujemy ich również do baz zewnętrznych (na przykład do BIK).
Natomiast rzeczywiście zanim aktywujemy Twoje środki, Allegro Pay sp. z o.o., na bazie udzielonego przez Ciebie upoważnienia, może sprawdzić Twoje dane oraz informacje pochodzące z baz zewnętrznych (BIK, KRD, KBIK, CRF).
@msniezek Dziękuję za informację jednakże fakty wyglądają inaczej, chyba że nie rozumiałem Twojej wypowiedzi 😀 Na dowód prawdomówności moich słów dołączam print screen z alertów bazy BIK, które informują nie tyle co o weryfikacji i przyznaniu limitu, ale także o każdej spłacie zobowiązania. Proszę cię abyś zaakceptował zdjęcie do publikacji
@TATLOK skonsultowałem tę sprawę. Limit w ramach Allegro Pay nie jest zgłaszany jako zobowiązanie do BIK, zatem nie obniża Twojej zdolności kredytowej. Natomiast umowa na konkretny zakup w ramach Allegro Pay już tak.
Ahh zuuuu. Teraz mi rozświetliłeś info, dziękuję. Pozdrawiam