Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Moje konto zostało zablokowane, żekomo z powodu powiązania z innym kontem tylko, że nic mi nie wiadomo kto to jest i czyje to konto tym bardziej, nie miałem doczynienia z tamtym użytkownikiem. Czy można to jakoś wyjaśnić?
@wpadampolans Tylko z działem bezpieczeństwa, nikt ty nie wyjaśni:https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65&subjectId=fed698b4-f...
Konto zablokowane, ale spamu to przychodzi od groma żeby nie użyć mocniejszych słów, po co ten spam jak i tak nie mogę nic kupić?
Ooo najgorszy wariant pt bo ktos sie logowal z tego samego ip co ty a ma bana na swoje konto to tobie też wrąbiemy czyli szukaj właściciela powiązanego konta ch..j wi gdzie a jak nie znajdziesz to nie zdejmiemy
@wpadampolans doradca wyjaśnił Ci, co musisz zrobić, aby konto zostało odblokowane w sprawie o numerze 32733808. Sugeruję, abyś nie tworzył nowych zgłoszeń, ponieważ to niczego nie przyśpieszy, a tworzy dodatkowe zamieszanie.
No tak wyjaśnił, że ma się wyjaśnić sparwa na tym drugim koncie tylko jest mały problem, bo ja nikomu swojego konta nie udostępniłem ani nie miałem doczynienia z tamtym użytkownikiem i to jest dla mnie nie zrozumiałe, jedynie co to mogę podejrzewać włamanie na konto, którego nie zauważyłem.
Czyli masz klasyczny przyklad **piiip**yzmu pod tytulem udowodnij ze nie jestes wielbladem, ty masz wiedziec np ze kuzyn jak cie odwiedzal nie uzywal twojego routera wifi i nie logowal sie na swoje konto z kibla w twoim domu.