Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj chciałem dokonać zakupu , a okazało się ,że mam zablokowane konto. Zadałem pytanie dlaczego i w ciągu dzisiejszego dnia czekałem na odpowiedz. Odpowiedzi nie ma. Czy na Allegro zablokowali mi konto i nie wiedzą dlaczego to zrobili? Napisali we wcześniejszym mailu , który znalazłem dzisiaj, że nastąpiło naruszenie regulaminu. Ale regulamin ten jest tak rozległy, że nie wiadomo dlaczego. Ponadto jak naprawić swój nieświadomy błąd, czy posypać się publicznie popiołem i wysmarować smołą? Może zapłacić odszkodowanie. W związku z powyższym mam pytanie jak długo czeka się w Allegro na odpowiedz? Ponadto wypadałoby wcześniej podać konkrety powód , a nie powoływać się na cały regulamin , z którego niewiele wynika i można się do wszystkiego przyczepić.
Czy może ktoś sprawdzić dlaczego moje konto jest zablokowane?
@irenaast Poczekaj proszę na odpowiedź mailową w tej sprawie.
@nat_not a czy mi również mogłaby Pani pomóc?
Moje konto zostało zawieszone na czas nieokreślony + nie mogę wypłacić środków. Zostałam tym samym bez środków i bez towaru. Co mogę z tym zrobić?
dokładnie u mnie też ten sam problem
@123emu Na Twoim saldzie w Allegro Finanse nie ma żadnych środków do wypłat, a w sprawie blokady konta napisz proszę do nas przez ten formularz zgłoszeniowy.
jak tobie raz zablokują to się przygotuj że minie kilka miesięcy jak tobie odblokują
mojej sprawy nikt nie potrafi rozwiązać ,ale blokować potrafią tylko ciężko odblokować najpierw blokują potem ściągają blokadę i zaraz znowu zakładają czyste bawienie się w kotka i myszkę strata czasu mamy inne sklepy
**piiip**ane mam na te allegro wiecej mam kasy jak nie jestem na tym allegro niż byłem i tak już chciałem z nimi skończyć człowiek nie miał nawet czasu dla rodziny czy urlopu bo wiecznie coś nawet jak zaznaczysz urlop na swoim koncie to i tak jak klient zakładał spór to musiałem siedzieć wiec czas odpocząć mam teraz budowę domu więc trochę mi zejdzie ,a zmienią się rządy i allegro nie będzie
TUTAJ NIKOMU NIE ZALEŻY NA ZAŁATWIENIU SPRAWY POZYTYWNIE CHCĄ ŻEBY KLIENT SIEDZIAŁ I TYLKO Z NIMI PISAŁ
Witam, u mnie ten sam problem. Zblokowali konto i nie wiem z jakiego powodu
@Client:67809360 szukaj wiadomości w skrzynce e-mail przypisanej do konta allegro .
Nie mam żadnej informacji. Allegro nie odpisuje na maila