Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Moje konto zostało zablokowane z powodu zadłuzenia na koncie powiazanym. Mam Allegro od 13 lat i nigdy w zyciu nie miałem zadnego powiazanego konta. Mozecie mi pomóc ustalic :
1. Gdzie sie to sprawdza.
2. jaka jest kwota zadłuzenia
Chce zrobic zakupy i od kilku dni otrzymuje odpowiedz od allegro - prosimy o uregulowanie zadłuzenia na koncie powiazanym - juz nie mam pomysłu co dalej
@Masin1990 Może ktoś z rodziny ma konto zarejestrowane pod tym samym adresem i ma zaległości wobec allegro.
Popytaj.
pytałem kilka razy - otrzymałem taka odpowiedz:
"Celem odblokowania konta prosimy o wyjasnienie sankcji na koncie powiazanym leszek_ke8"
moze ktos pomoze co mam zrobic
Poszukać właściciela konta leszek_ke8... i wyjaśnić o co chodzi.
Znasz jakiegoś Leszka? Rodzina, współlokator itp itd?
Nic innego nie poradzisz. Dział bezpieczeństwa jest wyjątkowo uparty
jak wpisałem Masin1990 na moim mailu to znalazłem mnóstwo wiadomosci dotyczących mojego konta. jak wpisałem leszek_ke8 to nic. Wiec jakby ktos załozył konto na mojego maila to cos bym miał. nie wiem co dalej robic to jakas potrażka 🙂
Popytaj rodzinę, współlokatorów itp.
Możesz spróbować napisać do tego leszka przez centrum wiadomości - widać, że się loguje więc powinien odczytać wiadomość.
Może uda się coś ustalić.
Allegro przynajmniej poinformować w jaki sposób zostało powiązane tamto konto. Ale oni oczywiście odmówią zasłaniając się "bezpieczeństwem". Istny Franz Kafka.