Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Jeśli wybrałem dostawę do Paczkomatu to też będzie lub może być opóźnienie w dostarczeniu. Jest informacja w piątek w punkcie .
Dlaczego nie poinformofaliscie kupujących że będą lub mogą być opóźnienia w dostarczeniu przesyłk
@la_nika ale czemu piszecie kłamstwa w aktualnościach? Nadawanie nie działa od ok. 11:30 wczoraj
@AGLOPRIMA2 wczorajszy problem dotyczący pobierania danych został rozwiązany i nie był związany z Wysyłam z Allegro.
i myślisz, że to klientom robi jakąkolwiek różnicę?
@la_nika w aktualnościach allegro poinformowało , przecież tam nikt nie zagląda .
Taka informacja powinna być na stronie głównej lub przy ofercie
Bo allegro pokazuje ci przewidywany czas w punkcie, Sprzedający w zakładce dostawa ma określony termin dostawy 🙂
Nie koniecznie. Mnie wczoraj i dzisiaj normalnie szły przez menedżera. A allegro normalnie już wcześniej przekłamywało dodając dzień czy dwa do czasu dostawy. Tylko dziwne, ze jakoś potem nie kwapią się płacić za powtórną wysyłkę tym klientą, którzy z ich winy nie zdążyli odebrać.... Bo ja miałam wysłać tego dnia, a oni dostawę pokazali po 3 dniach i klient źle zakup obliczył.
Najlepiej spytaj sprzedawcę.