anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zablokowane konto

XSaXX
#7 Wielbiciel

Witam mam problem zablokowane konto brak pojęcia dlaczego nie mogę kupować co zrobić?

oznacz moderatorów
16 ODPOWIEDZI 16

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@XSaXX widzę, że wysłałeś już do nas zgłoszenia w sprawie blokady, ale nie otrzymałeś odpowiedzi, wiec poprosiłam już zespół o kontakt z Tobą w tej sprawie. Dalsze informacje otrzymasz od nas w korespondencji 63501966. 

Ola
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

XSaXX
#7 Wielbiciel

To można jakoś odblokować? I znać powód zablokowania? Czemu nie mogę kupować? Bo teoretycznie miało niby być coś w email a tu nic nie ma o co chodzi 

oznacz moderatorów

XSaXX
#7 Wielbiciel
oznacz moderatorów

XSaXX
#7 Wielbiciel

To można jakoś odblokować? I znać powód zablokowania? Czemu nie mogę kupować? Bo teoretycznie miało niby być coś w email a tu nic nie ma o co chodzi ?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@XSaXX Kwestie związane z blokadą konta wymagają bezpośredniej weryfikacji ze względów bezpieczeństwa, dlatego szczegółowy powód blokady oraz instrukcję, jak odblokować konto, możesz wyjaśnić wyłącznie z działem bezpieczeństwa transakcji w korespondencji mailowej

Ola
oznacz moderatorów

XSaXX
#7 Wielbiciel

Brak w wiadomości szczegółów zablokowania konta. Teoretycznie zrobione i ile można czekać na odblokowanie weryfikacje 

oznacz moderatorów

-Farrgo-
#7 Wielbiciel

Mam ten sam problem mail wysłany 13go sierpnia i zero odpowiedzi….

moge prosić @_HolaOla_ o jakieś info

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@-Farrgo- bardzo Cię przepraszam, że nie dostałeś od nas odpowiedzi. Poprosiłam już o zespół o kontakt z Tobą w zgłoszeniu 63336955, więc niebawem się z Tobą skontaktujemy. 

Ola
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@XSaXX Twoje zgłoszenia do nas dotarły, ale poproszę Cię jeszcze o cierpliwość. Na wszystkie wiadomości odpowiadamy w kolejności ich napływania, więc pozostaje tylko cierpliwie czekać. 

Ola
oznacz moderatorów

XSaXX
#7 Wielbiciel

Ale mniej więcej ile można czekać co tak będę długo czekał jak kolega. Ani zamówić ani nic. Nie wiadomo za co zablokowane konto tyle czasu na allegro i teraz problem. Zamówić chciałem a tu nie można i tym bardziej nie wiadomo za co 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@XSaXX przykro mi, ale nie mogę wskazać Ci konkretnej daty. Tak jak pisałam wcześniej, na wszystkie wiadomości odpowiadamy w kolejności ich napływania. 

Ola
oznacz moderatorów

XSaXX
#7 Wielbiciel

To mam takie pytanie co mam teraz zrobić bo piszecie że nowe konto nie pomoże zrobienie bo jakąś weryfikacja znowu czy coś bezsensownego. A potrzebowałem zamówić bez powodu zablokowane i jeszcze piszesz że w kolejności to może być za miesiąc za rok lub jeszcze więcej 🤣🤣

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@XSaXX wczoraj przesłałeś do nas zgłoszenie, więc odpowiedź pojawi się w przeciągu kilku godzin lub maksymalnie najbliższych dni. Nowe konto na pewno nie pomoże, ale w wiadomości od nas dostaniesz dokładne informacje co możesz zrobić, abyśmy mogli odblokować to już zablokowane. 

Ola
oznacz moderatorów

XSaXX
#7 Wielbiciel

To jeszcze coś mam zrobić żeby odblokować 🤣🤣🤣 zrobione było tak jak napisane w email więc co jeszcze robić  mam. Dobra mam nadzieję że w kilka godzin dni kilku okarze się dlaczego to konto zostało zablokowane i że będzie już odblokowane a nie tak jak czytam po tygodniach ludzie piszą i zero odzewu z waszej strony. Jakieś problemy allegro ma nigdy takiego czego nie było 

oznacz moderatorów

XSaXX
#7 Wielbiciel

Witam i jak moja sprawa jak działania ile jeszcze czekania?

oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@XSaXX Doradcy odpowiadają na zgłoszenia najszybciej jak to możliwe. Proszę, żebyś nie pisał kolejnych wiadomości, tylko czekał na odpowiedź. 

Natalia
oznacz moderatorów