Witam mam problem zablokowane konto brak pojęcia dlaczego nie mogę kupować co zrobić?
@XSaXX widzę, że wysłałeś już do nas zgłoszenia w sprawie blokady, ale nie otrzymałeś odpowiedzi, wiec poprosiłam już zespół o kontakt z Tobą w tej sprawie. Dalsze informacje otrzymasz od nas w korespondencji 63501966.
To można jakoś odblokować? I znać powód zablokowania? Czemu nie mogę kupować? Bo teoretycznie miało niby być coś w email a tu nic nie ma o co chodzi
To można jakoś odblokować? I znać powód zablokowania? Czemu nie mogę kupować? Bo teoretycznie miało niby być coś w email a tu nic nie ma o co chodzi ?
@XSaXX Kwestie związane z blokadą konta wymagają bezpośredniej weryfikacji ze względów bezpieczeństwa, dlatego szczegółowy powód blokady oraz instrukcję, jak odblokować konto, możesz wyjaśnić wyłącznie z działem bezpieczeństwa transakcji w korespondencji mailowej.
Brak w wiadomości szczegółów zablokowania konta. Teoretycznie zrobione i ile można czekać na odblokowanie weryfikacje
Mam ten sam problem mail wysłany 13go sierpnia i zero odpowiedzi….
moge prosić @_HolaOla_ o jakieś info
@-Farrgo- bardzo Cię przepraszam, że nie dostałeś od nas odpowiedzi. Poprosiłam już o zespół o kontakt z Tobą w zgłoszeniu 63336955, więc niebawem się z Tobą skontaktujemy.
@XSaXX Twoje zgłoszenia do nas dotarły, ale poproszę Cię jeszcze o cierpliwość. Na wszystkie wiadomości odpowiadamy w kolejności ich napływania, więc pozostaje tylko cierpliwie czekać.
Ale mniej więcej ile można czekać co tak będę długo czekał jak kolega. Ani zamówić ani nic. Nie wiadomo za co zablokowane konto tyle czasu na allegro i teraz problem. Zamówić chciałem a tu nie można i tym bardziej nie wiadomo za co
@XSaXX przykro mi, ale nie mogę wskazać Ci konkretnej daty. Tak jak pisałam wcześniej, na wszystkie wiadomości odpowiadamy w kolejności ich napływania.
To mam takie pytanie co mam teraz zrobić bo piszecie że nowe konto nie pomoże zrobienie bo jakąś weryfikacja znowu czy coś bezsensownego. A potrzebowałem zamówić bez powodu zablokowane i jeszcze piszesz że w kolejności to może być za miesiąc za rok lub jeszcze więcej 🤣🤣
@XSaXX wczoraj przesłałeś do nas zgłoszenie, więc odpowiedź pojawi się w przeciągu kilku godzin lub maksymalnie najbliższych dni. Nowe konto na pewno nie pomoże, ale w wiadomości od nas dostaniesz dokładne informacje co możesz zrobić, abyśmy mogli odblokować to już zablokowane.
To jeszcze coś mam zrobić żeby odblokować 🤣🤣🤣 zrobione było tak jak napisane w email więc co jeszcze robić mam. Dobra mam nadzieję że w kilka godzin dni kilku okarze się dlaczego to konto zostało zablokowane i że będzie już odblokowane a nie tak jak czytam po tygodniach ludzie piszą i zero odzewu z waszej strony. Jakieś problemy allegro ma nigdy takiego czego nie było
Witam i jak moja sprawa jak działania ile jeszcze czekania?
@XSaXX Doradcy odpowiadają na zgłoszenia najszybciej jak to możliwe. Proszę, żebyś nie pisał kolejnych wiadomości, tylko czekał na odpowiedź.