Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Konto mam od ponad 15 lat i niego korzystam ,czasami coś sprzedaję a bardziej służy mi do zakupów.
Kilka dni temu konto zostało mi zablokowane po wystawieniu przedmiotu do sprzedaży
otrzymałam taką wiadomość
...."zawiesiliśmy Pani konto w związku z koniecznością dodatkowej weryfikacji podyktowanej względami bezpieczeństwa. Podstawą do blokady konta oraz poniższej prośby o dodatkowe dokumenty jest art. 2.12 Regulaminu Allegro."
dodam w tym miejscu , że adres na allegro mam aktualny ,telefon aktualny i adres e-mail aktualny w danych allegro i konta nikomu nie udostępniam.
Allegro poprosiło mnie o dokument tożsamości na tle przedmiotu oferowanego, towar sprzedawany będzie wysłany z magazynu a więc wysłałam tylko dokument tożsamości .
Na e-maile nikt nie odpisuje z Allegro i cisza i się zastanawiam czy to moje konto będzie odblokowane i jak długo będzie trzeba czekać a tym samym chętnie się dowiem co złego zrobiłam po 15 latach użytkowania ? ,że konto zostało zablokowane ,dodam że nie zalegam z opłatami na allegro
@maxivictoria Musisz sprowadzić ten towar i wysłać wymagane zdjęcie, inaczej nie odblokują Ci konta. Podejrzewają, że nie masz towaru, więc będą musieli klientowi wypłacić pieniądze z Programu Ochrony Kupujących. Tak to jest, gdy ktoś nagle wystawi jakiś droższy przedmiot.
Będzie odblokowane, takie przykłady były tu opisywane wiele razy, masz towar więc niczego nie musisz się bać, wyślij co chcą i już.