Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zadałem pytanie sprzedającemu lijunjie85 o **piiip**yczny tytuł oferty: "2 szt Styl długich szpilek Odwróć scyzoryk ostrza".
Otrzymałem odpowiedź od allegro następującej treści: "Treść Twojej wiadomości wysłanej do lijunjie85 (ledongwanchongqianxushangmaoshanghang) zawierała wyrażenia powszechnie uznane za obelżywe, wulgarne lub niecenzuralne, dlatego nie mogliśmy dostarczyć jej do odbiorcy."
Nie wydaje mi się, żebym sprzedającemu w jakikolwiek sposób ubliżył, a treść jej przepadła w niemożności dostarczenia jej do odbiorcy.
Zapytanie do allegro w odpowiedzi na informację jw. pozostało niewysłane, bo wp.pl:
@mares2004 wysłałeś do chińczyka polską wiadomość i oczekujesz że translator google albo algorytmy translacyjne allegro dadzą radę z tego tłumaczenia jakiegoś totalnego crapu nie zrobić? Przecież z polskiego na chiński to tłumaczenie równie dobrze mogło uznać że go wyzywasz od czort wie czego i jeszcze ci automat bana dokopie i będzie trzeba ułomne automaty odkręcać przez support
Chińczykowi to nawet po Polsku ryzykownie dziękować bo może to zostać źle zrozumiane.