Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Włożyłam paczkę do paczkomatu i zaginęła InPost odrzucił reklamację i odwołanie Allegro też umywa ręce co robić?
A prywatny sprzedający?
Nie wiem pytałam ale brak odpowiedzi.
Czego nie wiesz? Czy jesteś firmą, czy prywatną osobą? Skoro tego nie wiesz to jesteś pewna, że paczkę nadałaś?
Nie wiem czy sprzedawca odda pieniądze bo nie odpowiedział.
Skoro inpost mówi, że paczki nie nadałaś to paczki nie nadałaś. Maja monitoring na paczkomatach. Z jakiej racji ma oddać, skoro (domyślam się) zleciłaś zwrot bez oddania towaru?
Nienormalny jesteś.
To oni kłamią nie ja.
Wrobić jest łatwo kogoś zwłaszcza w naszym kraju Polsce.
Następnym razem przy próbie wymuszenia pieniędzy za zwrot radzę wsadzić chociaż pusty karton, wtedy Inpost nie będzie od razu wiedział, że nic nie zostało wsadzone do paczkomatu. A tak to mogiła, próba oszustwa wyszła na jaw.
@bugag A masz potwierdzenie nadania, numer przesyłki? Czy na pewno była nadana prawidłowo? Jakie statusy się wyświetlają? Co było w odpowiedzi na reklamację?
Mam numer nadania włożyłam paczkę do paczkomatu status paczka nadana w paczkomacie InPost twierdzi że źle nadana paczka.
@bugag przykro mi, ale przewoźnik odrzucił reklamację, ponieważ przesyłka nie została umieszczona fizycznie w Paczkomacie. Poproś proszę o pomoc pracownika Allegro w prowadzonej dyskusji i poczekaj proszę na wiadomość.
Została nadana proszę mi nie wmawiać kłamstwa.
Czekam od 13 września długo.
Zasadnicze pytanie. Reklamację złożyłeś w terminie?
Reklamację z tytułu zaginięcia przesyłki składa się nie wcześniej niż następnego dnia po upływie 30 dni od dnia następnego po dniu nadania (lepiej zgłosić dzień później niż dzień wcześniej). Reklamacja złożona wcześniej może być odrzucona.
W terminie.
@bugag a podaj numer paczki i datę złożenia reklamacji ?