Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
A ta przesyłka ma jakiś numer?
niestetety nie ma .pierwszy raz logowalam sie do allegro i zrobilam zakupy .przesylka kamera nagrywania jazdy przod tyl nie doszla .kurier dzwonil powiedzial ze polozyl pod drzwi .
mam identyfikator platnosci robilam platnosc przelew bankowy
Pod drzwi w bloku?
wiezowiec na korytarzu pod drzwiami ..kurier mial zostawic u sasiadki ,,tam zostawil dla niej przesylke a moja pod drzwiami .na korytarzu ,inni tez kurierzy tak robili i nigdy nie zaginela.ale dlaczego u sasiadki nie zostawil mojej przesylki /
Od kogo zakup, jaki przewoźnik i kiedy miała być u Ciebie?
HDWR firma ,rozmawialam nie maja mojego zakupu ..HDWR oczywiscie zakupy robia przez allegro ale mojego zakupu nie ma .poradzil abym przez allegro protec ..ale tam nie ma mojej przesylki ..wiec gdzie jeje szukac
jestem zalamana .dziwne ale za przesylke musialam 88zl zaplacic ..to chyba oszustwo bylo .ktos podszyl sie pod allegro czy tez HDWR ta firme ..nikt za kuriera nie placi 88zl
jak mam odzyskac pieniadze? pieniadze zostaly przelane na konto allegro Poznan ulica Grunwaldzka 186 mam identificator platnica
@Client:91957040 Tak nie odzyskasz żeby otrzymać śrdoki musisz spełnić warunki, zakup od firmy, masz jakiś dowód że kurier zostawił pod drzwiami, otwórz dyskusję, to pierwszy krok do rozwiązania sprawy, za towar do chwili odbioru odpowiada sprzedający(firma): https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
@Client:91957040 i wyplacone blikiem po adresie na Poznań od razu wiedzialem że oszustwo. Była se ta kasa la pewności pokaż linka do zakupu
@Client:91957040 nie widzę na Twoim koncie zakupu kamery do nagrywania jazdy. Czy zakup wyświetla się u Ciebie w zakładce Moje zakupy? W przypadku Allegro Lokalnie - będzie w tej zakładce. Pomocne będzie podanie numeru zamówienia lub płatności, a także linku do oferty.
Jakaś dziwna sprawa, nie ma śladu po zakupie, a kurier dzwonił, że ma paczkę🤔
tak ..bardzo dziwna ta kamera samochodowa znalazlam przez internet firma HDWR ale zeby kupic musialam przez allegro ,bo tak mi sie wyswietlilo ..wiec zalogowalam sie pierwszy raz przez allegro przez nr telefonu ..dostawalam smsy z kodami ..dzis tak samo gdy sie loguje to droga smsowa bo dostaje kody szesciocyfrowe.pan z firmy HDWR tez nier znalazl mnie jako klientki .dziwna sytuacja
logowalam sie do allegro ale na maila nie ma sladu ze sie logowalam .kurier upiera sie ze zostawil na wycieraczce przesylke ..komu tu wierzyc ..kogo posadzac?
mam identufikator platnosci QAYOOAAK7K przelew byl wykonany 31 pazdziernika .na konto banku nr konta mam oczywioscie ale eodbiorca jerst POZNAN ulica Grunwaldzka 186.nr konta podalabym gdy wejde na moje konto i spisze ten nr konta .to raczej sa wszystkie moje slady zakupu ..myslalm ze cos przyjdzie na maila po dokonaniu zakupu ..ale nie ma nic ani soamie ani odbiorczej ..dzis jedyne slady ze jestem na allegro to w kategorii spolecznosc na mailu ze uczestnicze w gadaniu
PAN Z FIRMY HDWR zaproponowal mi jedyne wyjscie napisac reklamacje do allegro protection ..zwroca pieniadze za zaginiona przesylke ..ale nie moge zadnego kroku zrobic bo nie otrzymalam zadnej wiadomosci na maila ani sms ..wiec co dalej cena totalna za zakup 427zl w tym zawarta jest cena za kuriera 88zl dziwna suma prawda 88zl ???
@Client:91957040 Na Twoim koncie nie widzę żadnej płatności w okresie od 25 października do 8 listopada. Podaj link do oferty, w której kupiłaś.
Dodatkowo prześlij proszę potwierdzenie pobranej płatności na adres e-mail: spolecznosc@allegro.pl oraz podaj w treści wiadomości link do tego wątku.