Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, tak jak w temacie, w ciągu paru ostatnich dni, allegro zmieniło wygląd listy obserwowanych kategorii wyszukiwań, jak kiedyś była lista z duża ilością przedmiotów, to tak obecnie od paru dni jest lista z trzema przedmiotami z danej grupy i dużą czcionką napis:
"ZOBACZ WSZYSTKIE NOWE"
Ok wszystko by było fajnie i ładnie, gdyby nie to, że jak nawet wejdzie się w ten przycisk to są aukcję z ponad 24h ... sortowane w dół według czasu dodania ... stało się to strasznie zlane i mało czytelne, dodatkowo Allegro już dawno usunęło opcję, po której można było sprawdzić jakie aukcje zostały wystawione w ciągu 24h i innym odstępie czasu ...
Czy tylko mnie irytuje ta zmiana ? Co na to Allegro ? Pozdrawiam
Potwierdzam. Szału nie ma, ale chociaż ktoś zaczął coś z tym robić.
Dalej sztuka dla sztuki ... jak było to niepraktyczne, tak dalej jest ... brawo xD
Jedyne co zaczęli robić to zarządzanie oburzeniem allegrowiczów. Przełączanie raz to 9 ofert a raz 16 i potem z powrotem 9. Zmniejszanie ofert ograniczonej ilości osób aby nie podniósł się raban jednocześnie. A tym wytrwałym co stale wypełniają "ankiety" dając zero przywracają normalne powiadomienia (tylko na kilka miesięcy) aby zamknęli jadaczki.
Nic nie zrozumieli! Po wielu miesiącach wypełniania "ankiety" i dawania najniższej możliwej oceny próbują mnie udobruchać zwiększeniem limitu z dziewięciu ofert na szesnaście. Skoro tak to ja im zwiększę ocenę z 1/10 do aż 2/10 z jednakowym objaśnieniem.
##################################################
###### ZDEJMIJCIE LIMIT OFERT W POWIADOMIENIACH !!! ######
##################################################
POPIERAM w 100%
Cóż z tego, że teraz jest max 16, jak nie wiadomo ile jest w całości? i co, mam otwierać każde 'pokaż więcej ofert' i sprawdzać czy jest ich 17 czy 98? Nie otwieram więc tego wogóle.
Allegro sprawia wrażenie robienia na złość użytkownikom. Bardzo brzydkie zachowanie!
Nie tylko brzydkie zachowanie ale nawet SABOTAŻ! Bo nie wiem sam już jak to inaczej określić. Pracownicy Allegro zapomnieli, że są tu dla nas a nie my dla nich!.
Dziś kolejny prezent, przypomnienie o black week doszło, natomiast nawet zepsute zestawienie nie ... brawo
Niesamowite! Po zmianach wyszukiwarki, powiadomienia email wróciły do starego 'bez limitowego' stanu! Jedno spie przyli, drugie naprawili!