Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od niedawna wprowadzono business.allegro.pl i na chwilę obecną wygląda to tak: po przełączeniu w Moje Allegro na "zakupy na firmę" strona przeładowuje się na wspomniany business. W tym momencie znikają wszystkie artykuły, które mam w różnych folderach zakładki "ulubione" i muszę budować daną listę od nowa, a z tej funkcjonalności często korzystam, robiąc listy podzespołów do nabycia pod konkretne cele u mnie w firmie. Po dokonaniu zakupu wszystko jest ok, dopóki nie przełączę się z powrotem na tradycyjne Allegro - tam już zakupu firmowego nie widzę. Na tradycyjnym Allegro również mogę robić zakupy na FVAT, więc po co mieszać z tym Allegro Business i robić ludziom pod górkę, a przynajmniej tym, którzy są tylko kupującymi? Dla mnie jest to strata cennego czasu.
Witam.
Zrobiła im się w ofertach "jatka".
Ponoć w niektórych ofertach na chwilę obecną nie da się nawet dokonać zakupu od firmy na paragon...
Allegro od wczoraj pracuje nad uporządkowaniem problemu, ale czy jak już z błędem się uporają to wszystko wróci do stanu poprzedniego to nikt nie wie. Być może to jakaś przymiarka do rozdzielenia Allegro od Allegro-biznes.
Poza tym błędem Allegro od jakiego czasu miesza w zakładce "obserwowane". Może powinieneś znaleźć sobie inny sposób na "szufladkowanie" potencjalnych zakupów, zwłaszcza że właśnie likwidują Archiwum i oferty zakończone trafiają w "niebyt"
Pozdrawiam. Marek.