anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zakładka wiadomości

artur_koscielny
#8 Zapaleniec#

Nie działa zakładka wiadomości na iOS. Nie ładują się wiadomości. Najnowsza apka jest, aktualizacje iPhone są.

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@artur_koscielny Próbowałeś odinstalować aplikację i zainstalować ją ponownie?

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

artur_koscielny
#8 Zapaleniec#

Hej, tak, zrobiłem to. Nadal nie otwierają się wiadomości. Ikonka jakby nie aktywna. Wersja iOS 16.6

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@artur_koscielny napisz proszę do nas zgłoszenie wraz ze zrzutami ekranu telefonu lub krótkim filmem obrazującym ten problem przez ten formularz kontaktowy.

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

artur_koscielny
#8 Zapaleniec#

Oczywiście, nie ma problemu. Link z tym formularzem jest nie odpowiedni do tego problemu. Do tyczy kupna lub sprzedaży i nie można dołączyć wymienionych przez ciebie zrzutów czy filmu.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@artur_koscielny w takim razie podeślij proszę zrzuty i film na adres spolecznosc@allegro.pl, przekażę je do właściwego zespołu. W wiadomości napisz proszę również dokładnie z jakiego urządzenia i wersji aplikacji korzystasz oraz dodaj link do tego wątku. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

artur_koscielny
#8 Zapaleniec#

Tak, to da się zrobić. Wkrótce to zrobię. Dziękuje ci i pozdrawiam.

oznacz moderatorów

artur_koscielny
#8 Zapaleniec#

Udało mi się dostać do wiadomości. Problem polegał na tym ze po wciśnięciu wiadomości aplikacja przechodziła do następnego okna i długo stała w miejscu tak jakby ładowała wszystkie tematy, kręciło się kółko na środku. Po dłuższym czasie wskakiwało okno do zalogowania na konto, wpisując login i hasło nic się nie działo. Nie chciał się zalogować ns moje konto. Próbowałem trzy razy aż w końcu zaskoczył i pokazały się wiadomości. Wiec już po temacie. Dzięki 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@artur_koscielny cieszę się, że problem znikł, ale gdyby cokolwiek się zmieniło i będziesz potrzebować pomocy, pisz do nas śmiało. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów