anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

zakończona dyskusja a problem nie rozwiazany allegro lokalne

Tomek0511
#7 Wielbiciel#

Witam . Allegro zakończyło moją dyskusję w dniu w którym wysłałem uszkodzony towar do sprzedającego i nie mogę ponowić jej ani odnależć w historii towaru..Prosił bym o pomoc bo towar trafił juz do sprzedającego

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Tomek0511 Widzę, że dyskusja została zakończona, ponieważ minęło 30 dni od jej rozpoczęcia, a Ty nie dałeś znać, czy problem został rozwiązany. W razie potrzeby możesz poprosić o ponowne otwarcie dyskusji poprzez formularz kontaktowy. Wspominany zakup jest widoczny w tej zakładce🙂

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Tomek0511
#7 Wielbiciel#

próbuję poprzez formularz kontaktowy i wyświetlają mi się 3 pola : kupuje , sprzedaje i trzecie  charytatywni. Następnie wchodząc w opcje  i szukając danego zakupu nie mogę znalezc wogóle danej przesyłki (jako jedyna zakupiona u prywatnego sprzedawcy-moze w tym problem?) Podkreślę ze znajdują sie w danej opcji zakupy przeze mnie robione zarówno starsze jak i najbardziej aktualne , a nie ma na tej liście zakupu o który toczyła się dyskusja która chciałbym odnowić . Bardzo byłbym wdzięczny za pomoc udzieloną co po kolei powinienem zrobić odnawiając daną dyskusję ..z góry Dziękuję

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Tomek0511 Napisz proszę dokładnie, jak mogę Ci pomóc? Chciałbyś kontynuować dyskusję? Możliwe, że nie możesz odnaleźć tego produktu w formularzu, ponieważ zakup był na Lokalnie i dyskusja już została zamknięte. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

Tomek0511
#7 Wielbiciel#

dokladnie ..to ten zakup, ale wchodząc w to ogłoszenie nie moge podjąć dyskusji ponieważ wszystko jest na szarym tle bez możliwości jakichkolwiek zmian

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Tomek0511 Już poprosiłam odpowiedni zespół o wznowienie wspomnianej dyskusji. Otrzymasz odpowiednie powiadomienie mailowe w tej sprawie. 🙂

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Tomek0511
#7 Wielbiciel#

Dziękuję bardzo. W takim razie czekam na maila:)

oznacz moderatorów