Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ostatnio coś kupowałem dla syna i chyba metoda płatności BLIK ustawiła się jako domyślna 😞
Właśnie chcę coś sobie kupić za pobraniem i Allegro chce dokonać i tak płatności BLIKIEM ( po wybraniu metody dostawy za pobraniem). Wcześniej tak nie było.
Nie mogę znaleźć ustawienia tego BLIKA jako domyślnego. Ktoś coś pomoże ?
@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ pewnie chodzi o 4zł do smarta , ?
@PabloPicasso1979 Możesz przesłać zrzut ekranu, żebyśmy wiedzieli jak widzisz tę transakcję?
Zgadza się . Problem istnieje . Jestem sprzedającym i uzyskuję taki informację od kupujących. Poniżej Screen:
@PabloPicasso1979 Allegro nie zmusza do zapłaty z góry. Płacisz jak chcesz, także za pobraniem, o ile sprzedający udostępnia pobranie.
Mam to samo, po wybraniu opcji za pobraniem nie ma opcji kup tylko płacę blikem.
To trzeba zmienić z Blik na pobranie, zmiana nie będzie możliwa jeśli sprzedawca u którego akurat kupujesz nie udostępnia w ofercie pobrania.
Nie do końca. Ustawienia w/g mnie są poprawne .
zmienione i sprzedawca udostępnia opcję za pobraniem
Również mam ten sam problem. Sprzedawca twierdzi, że z jego strony jest wszystko okej. Ja klikam płatność za pobraniem, chwilę przetwarza, a na pomarańczowym pasku nadal,, zapłać z blikiem "
po odświeżeniu strony pojawia się "kupuję i płacę" jednak jest nie aktywny
Dokładnie mam tak samo, teraz sprawdziłem
@PabloPicasso1979 @dariuszswider @adam_h1 @All-Parts_pl @TATLOK Przekazałam sprawę do zespołu technicznego. Kiedy otrzymam odpowiedź, odezwę się ponownie.
@nat_not dziękuję , pozdrawiam.
@xyz96 @PabloPicasso1979 @dariuszswider @adam_h1 @All-Parts_pl Dostałam potwierdzenie, że problem nie powinien już występować.
Przepraszamy za wcześniejsze nieprawidłowości.
Już w działa. Swoją drogą sposób wyboru odbioru w punkcie sprzedaży woła o pomstę do nieba. Konieczność wskazywanie punktu siedziby firmy to jakiś absurd. Nie mam pojęcia jaki geniusz to wymyślił ale bez dwóch zdań za życia pozostanie nie zrozumiany.
Dzień dobry,
faktycznie już działa, uprzejmie dziękuję i pozdrawiam serdecznie 🙂
Działa!