Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem przedmiot, sprzedający po 2 godzinach zwrócił mi pieniądze twierdząc, że nie ma tego produktu. Znalazłem ten sam produkt na innej aukcji o 100zl drożej, sprzedawca pod innym nickiem ale dane firmy te same. Czy sprzedawca powinien wysłać mi ten produkt? Ewidentnie podbija sobie sprzedaż.
nie podbija , niezrealizowane zamówienie nie liczy się do statystyk , a wręcz je zaniża . Powinien wysłać ,ale nie wymusisz inaczej jak na drodze Postępowania Cywilnego , zwrócił środki to allegro nic z tym nie zrobi .
Możesz żądać wysyłki, ale jak zwrócił Ci śrdoki to pozostaje Ci sąd, Allegro nic mu nie zrobi, Wystaw mu opinię komentarz. Tak, masz rację w pewnym sensie kombinują sprzedający.
Ok. Dziękuję za odpowiedź. Zły jestem ponieważ było mi to potrzebne na dzisiaj. Wybrałem sprzedawcę, który deklarował, że przedmiot będzie następnego dnia i jeszcze miał najniższa cenę. Żeby zadzwonił powiedział że jest taka sytuacja, ok rozumiem nie ma problemu, zamawiał u innego drożej. A o zainstanialej sprawie dowiedziałem się o 21 jak wszedłem aby zobaczyć czy wysyłka została nadana a tam zwrot środków i komentarz że nie ma tego na stanie....