Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzien dobry, zauwazyłem na Allegro w atrakcyjnej cenie chłodziarki zamrażarki i lodówki oferowane przez sprzedawców z CHin. Cena takiego urzadzenia jest 4 razy tańsza od zakupionej w kraju.
Dla przykładu lodówka 185cm 200 litrów plus 50 litrów zamrażarka no froost kosztuje 300zł i darmowa wysyłka kureirem.
Zatem kieruje pytanie , czy przed odbiorem sprzetu bedzie doliczone cło i inne opłaty? nadmieniam ze kupuje 1 egzemplarz na wałsne potrzeby..))
Wiesz, mogą doliczyć cło. ale nie zastanawia cię jak przyjdzie coś nie tak? a wiesz ile kosztuje odesłanie?
Daj link oferty. Cło zazwyczaj jest naliczone od 100zl
powiem tak: chytry dwa razy traci....
@Nikifor67 Daj link do tej oferty.
Za tyle to możesz kupić przenośna samochodową 😂
@Nikifor67 to na 99 % nie jest lodówka, pewnie źle wystawiony produkt i źle podpięty, był już dziś post ze zmywarką, w tej cenie to pewnie jakaś część zamienna 🙂
Już aukcji nie ma, ciekawe czemu ?🤔
@instbud napisał(a):Już aukcji nie ma, ciekawe czemu ?🤔
ja bym kupił , ale jak po otwarciu przesyłki bedzie wygladała jak po crash tescie
Myślę że nic by nie przyszło, a na pewno nie lodówka
@instbud a nie masz przypadkiem konta firma, to możesz jej nie zobaczyć 🙂 jest dostępna oferta 🙂
tak mam konto Firma, dzięki za podpowiedź😀
@instbud napisał(a):
tak mam konto Firma, dzięki za podpowiedź😀
To zmień widok na konsumencki bo oni nie wystawiają faktur i nie widzisz wielu ofert 🙂
👏 dzięki
@Nikifor67 rozumiem że se postawisz na telewizorze 😄
w tej cenie to najwyżej lodóweczka na piwko 😄
😁 a tego nie zauważyłem hahhahaha
to dlaczego takie zdjecia zamieszczają i opis produktu?
@Nikifor67 po pierwsze, obowiązkowo muszą łączyć z katalogiem allegro i podpinają pod istniejące oferty + złe tłumaczenie i wychodzą cyrki 😞 dziś był podobny post ze zmywarka