Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakupiłem05-07-2024 r. ładowarkę od Chińczyka przez Alegro ,czas realizacji od 15 do 18 lipca 2024r.
Dn. 10-07 2024r. zadałem pytanie:
Witam ,kiedy zostanie nadana przesyłka .Pozdrawiam
08:26
Szanownyfrantiq, dziękuję za wiadomość. Otrzymaliśmy Twoje zapytanie. Jako chiński sprzedawca, od 4:00 pm do 3:00 godziny europejskiej, jest to noc wolnego w Chinach. Kiedy nadejdzie czas na pracę następnego dnia, przedstawiciel obsługi klienta odpowie na Ciebie. Prosimy o cierpliwość i skontaktujemy się z Tobą jak najszybciej.
2024-07-10 04:01
Mainland China, CN, Arrived at sort facility
2024-07-09 11:04
Mainland China, CN, Departed from sort facility...
09:50
2024-07-09 10:45
Mainland China, CN, Departed from sort facility
2024-07-09 07:06
Mainland China, CN, Departed from sort facility
Witaj drogi kliencie, Twój kurier jest w drodze, dziękuję za cierpliwość
Widzę że przesyłka jeszcze nie została nadana ,a czas realizacji ma się wydłużyć . Oraz z jakiegoś powodu zawiesili ci konto ,wiec ja nie będę czekał i proszę o zwrot pieniędzy.
Prośba 🙏 powiedzcie czy mam czekać czy uruchomić Alegro o zwrot pieniędzy. Pozdrawiam.
Dziękuję
Wygląda na to że sprzedający nadał paczkę więc ja osobiście bym poczekał - dyskusje można otworzyć zawsze.
Tak na marginesie - jesteś świadomy że nawet jeśli paczka dotrze to na 99,99% to nie będzie oryginał? 🙃
Tego to akurat jestem świadomy.
Robię zakupy na chińskiej platwormie AL...........s , z powodu sprawdzenia jak się robi zakupy na alegro od Chinczyka ,coś mie podkusiło żeby to zrobić .Masz rację uzbroję się w cierpliwość i jeszcze poczekam , tym bardziej że niedawno zerkłem i dostałem wiadomość o przesyłce :