anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zakup od prywatnego sprzedawcy opłacony przez Przelewy24

MAMY ROZWIĄZANIE!
maczek21
#7 Wielbiciel#

Witam, zakupiłam towar na allegro od prywatnego sprzedawcy, zakup został od razu opłacony z góry przez Przelewy24. Dziś mija 5 dni od zakupu, towar nie wysłany, a sprzedający twierdzi że czeka na potwierdzenie transakcji i dopiero wtedy wyśle przesyłkę.

Czy sprzedający coś kręci czy faktycznie nie widzi że zakup jest opłacony (u mnie płatność jest zakończona sukcesem) i naprawdę czeka na jakieś potwierdzenie z allegro?

Proszę o pomoc, mam wrażenie że jestem oszukiwana i towar który kupiłam nigdy do mnie nie dotrze.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
kostas11
#21 Demiurg#

@maczek21 może wypłacił i czeka jak mu wpadnie na konto bankowe, albo brak weryfikacji i nie wie że trzeba zrobić 😞 allegro dla początkujących sprzedawców lub okazjonalnych jest bardzo skomplikowane, gubią się 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@maczek21 czy możesz podać mi o jaką ofertę/zamówienie chodzi? 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
maczek21
#7 Wielbiciel#

@_HolaOla_ @Co dokładnie mam podać?

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@maczek21 numer zamówienia ? sprawdzą czy wypłacił a może nie mieć możliwości wypłaty i będziesz wiedział co jest powodem opóźnień 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów
maczek21
#7 Wielbiciel#

@_HolaOla_  zamówienie 097e80c0-3c5b-11ee-a738-4ba77977e1a9

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@maczek21 dziękuję, wszystko jest w porządku. Zamówienie jest opłacone, więc przekaż proszę sprzedającej, że środki z tej sprzedaży znajdzie w tej zakładce: https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji?dateFrom=2023-07-22&dateTo=2023-... a jeśli chce wypłacić na swój rachunek bankowy musi zweryfikować swoje konto zgodnie z tą instrukcją: https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/konfiguracja-konta-do-wyplat/jak-wyplacic-pieniadze-z-all... 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów