Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
dokonałem zakupu z oficjalnego sklepu Allegro produktu.
Wybrałem opcję płatności ratalnej. Z uwagi na fakt, że zrobiłem to w dniu 05.01.2020 późnym wieczorem decyzję o przyznaniu (zaksięgowanie przelewu weryfikacyjnego) nastąpiło w dniu dzisiejszym 07.01.2020.
Aktualnie na moim koncie jest brak jakichkolwiek informacji o złożonym zamówieniu na allegro. Podczas akceptacji "pożyczki" posiadam numer zamówienia, jednakże obawiam się faktu, że nie ma żadnej informacji na moim koncie allegro o złożonym zamówieniu.
Chciałbym uniknąć sytuacji w której akceptuję finalnie wniosek kredytowy a produktu po prostu nie ma po takim czasie. Niestety infolinia teraz nie działa a czat, nie trybi.
Prośba o wsparcie, dziękuję i pozdrawiam.
@JarczesR Masz przedmiot w zakładce Kupione? Jeśli nie, to do zakupu jeszcze nie doszło - być może trwa nadal weryfikacja danych. Możliwa jest też taka sytuacja, że dane zostały pozytywnie zweryfikowane, ale zakup nie został sfinalizowany ze względu na wcześniejszą wyprzedaż towaru.
Niestety nie mam go w zakładce kupione. Nie ma żadnego znaku dotyczącego zamówienia. I w tym cały sęk.
Nie wiem jak od strony technicznej się to odbywa, jak to powinno się wyświetlać w panelu Klienta.
Czy to może działa na zasadzie "raty, zaakceptowanie wniosku" i finalnie pojawi się produkt w zakupionych. Kwota obliguje mnie do tego, aby jednak mieć to potwierdzenie od allegro, że to zamówienie czeka na opłatę z mojej strony (banku)
@JarczesRDo zakupu nie doszło, zobacz tu; https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/raty-payu/mam-przyznane-raty-ale-przedmioty-nie-zostaly-kupi... Pod artykułem masz kontakt do Allegro w tej sprawie, napisz na czacie, po chwili wszystkiego się dowiesz.