anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zakup,zwrot,

Aneta876611
#1 Nowicjusz#

Zakupilam towar ktorego nie bylam wstanie odebrac,towar wrocil do sprzedajacego i on go juz otrzymal,niestety na koncie nie maialam opcji wzrok toszkow lub cos w tym stylu wiec niefortunnie dalam zwrot towaru gdzie automatycznie nadano mi nr do wysylki lecz ja nie mam co wyslac bo nie posiadam tego towaru,sprzedawca twierdzi ze jesli chce odzyskac pieniadze musze to zrobic przez allego ale ja nie mam takie mozliwosci nie moge nic zrobic z tym,nie wiem jak mam sie skontaktowac a allegro co caly czas sugeruje sprzedawca,nigdzie nie ma nr.kontaktowego ani nawet emaila,prosze o pomoc co mam zrobic?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Aneta876611 jak kliknełaś na zwrot zakupu to już nic nie musisz robić. Przedmiotu nie odeslesz bo go nie odebrałaś. W jaki sposób płaciłaś?

oznacz moderatorów

Client:35386082
#11 Animator#

Jeżeli przesyłka wróciła do nadawcy, a ty zgłosiłeś zwrot to w panelu zakupu tego przedmiotu kliknij 'zgłoś problem z zakupem' czyli załóż dyskusję sprzedawcy, że nie zwrócił pieniędzy. To jest jego zadanie a nie Allegro. Jeżeli już zwrócił pieniądze to musi mieć numer zwrotu, podaj go tu a Moderatorzy Ci sprawdzą co się z tym stało.
Chyba, że zapłata była na kredyt - to pieniądze dostanie kredytodawca, a nie Ty.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Aneta876611 zgłosiłaś prawidłowo zwrot, sprzedający powinien teraz zwrócić Ci wpłatę. Poczekaj proszę na jego odpowiedź w dyskusji, w razie problemów, będziesz mogła poprosić o naszą pomoc.

Monika
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Aneta876611 Czekaj na zwrot środków, ni więcej nie musisz robić, sprzedający ma max 14dni na zwrot.

oznacz moderatorów