Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Agent555 a widziałeś że tuż po tytułem na szarym pasku jest napisane jak byk :
MATERIAL PROMOCYJNY
na dole artykułu zresztą także jest napis że to material promocyjny
@_Likos_ nie zwracałem na to uwagi
W tłumaczeniu na nasz to "ludzie uciekli trzeba się reklamować". I tak uciekną znowu po 1szej, góra drugiej styczności z jakością allegro... Najlepszą reklama jest bezpieczeństwo i zaufanie do portalu. Ale odbudowanie teraz tego to tak z 10 lat ciężkiej pracy...
A zyski Allegro ?
@Agent555 @AnnaG-Antyki @_Likos_ Najpierw nawpuszczali Chińczyków, którzy zrzynają oferty polskich producentów z katalogu, a teraz chcą chronić marki. Tyle że nie nasze, ale światowych korpo, które dają na to kasę. A drobny lokalny przedsiębiorca musi walczyć z ich durnowatą produktyzacją
@TomBanknoter ohh ja nie mam nic przeciwko artykułom sponsorowanym czy reklamie. generalnie jest ona potrzebna. po prostu należy tylko na takie tresci brać odrobine poprawki gdzyż wiadomym jest że one zawsze bedą uwypuklać zalety i nie bedą wspominac o wadach danego produktu/ usługi.
Natomiast generalnie dla wszystkich jest dobrze jeśłi allegro sie reklamuje i przybywa kupujących. Zwlaszcza że zmierzanie w kierunku ograniczenia podróbe to bardzo dobry ruch i warto o tym poinformować