anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zakupy na raty brak towaru

anicorka86
#7 Wielbiciel#

Zakupiłam towar na raty otrzymałam już umowę ratalną brak towaru w zakładce kupione przedmioty. Towar wciąż w koszyku. Kiedy mogę się spodziewać informacji kiedy otrzymam zakupiony towar? 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

LEW433
#21 Demiurg#

Wówczas jak śrdoki trafią do sprzedającego, towar będzie dostępny.

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@anicorka86 widzę błąd w płatności w zamówieniu 3.12.2024. Upewnij się, że wykonałaś wszystkie kroki z tego artykułu

Basia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

anicorka86
#7 Wielbiciel#

Tzn jaki błąd? Jak wybrałam płatność ratalną to zostałam przekierowana do wniosku i przeszło pozytywnie weryfikację którą odrazu  potwierdzilam i otrzymałam  Umowę z banku. Jak wchodzę w koszyk to nie mogę już nic zrobić  oprócz ponownego kupna. Proszę o informację gdzie to zgłosić albo co dalej robić. Dziękuję za odpowiedź 

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@anicorka86 w artykule widnieje informacja, że po przelewie weryfikacyjnym przedmioty dodane do koszyka zostaną zakupione, a pieniądze za Twoje zakupy zostaną przekazane na Allegro Finanse Sprzedającego.

Jednak możliwa jest sytuacja, w której mimo pozytywnej decyzji o przyznaniu pożyczki, nie zostanie ona uruchomiona. Stanie się tak, jeżeli w trakcie weryfikacji wniosku inny Klient kupi ostatni przedmiot lub skończy się oferta. Pożyczka nie będzie uruchomiona również w sytuacji, gdy sprzedający zmieni cenę przedmiotu podczas weryfikacji wniosku ratalnego.

Napisz do nas przez formularz wskazując dane z umowy oraz numer zamówienia, a nasz support zweryfikuje co się stało. 

Basia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@RaBarbar_ka Napisz jaki został zrobiony błąd skoro to widzisz,

oznacz moderatorów