Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakupiłam towar na raty otrzymałam już umowę ratalną brak towaru w zakładce kupione przedmioty. Towar wciąż w koszyku. Kiedy mogę się spodziewać informacji kiedy otrzymam zakupiony towar?
Wówczas jak śrdoki trafią do sprzedającego, towar będzie dostępny.
@anicorka86 widzę błąd w płatności w zamówieniu 3.12.2024. Upewnij się, że wykonałaś wszystkie kroki z tego artykułu.
Tzn jaki błąd? Jak wybrałam płatność ratalną to zostałam przekierowana do wniosku i przeszło pozytywnie weryfikację którą odrazu potwierdzilam i otrzymałam Umowę z banku. Jak wchodzę w koszyk to nie mogę już nic zrobić oprócz ponownego kupna. Proszę o informację gdzie to zgłosić albo co dalej robić. Dziękuję za odpowiedź
@anicorka86 w artykule widnieje informacja, że po przelewie weryfikacyjnym przedmioty dodane do koszyka zostaną zakupione, a pieniądze za Twoje zakupy zostaną przekazane na Allegro Finanse Sprzedającego.
Jednak możliwa jest sytuacja, w której mimo pozytywnej decyzji o przyznaniu pożyczki, nie zostanie ona uruchomiona. Stanie się tak, jeżeli w trakcie weryfikacji wniosku inny Klient kupi ostatni przedmiot lub skończy się oferta. Pożyczka nie będzie uruchomiona również w sytuacji, gdy sprzedający zmieni cenę przedmiotu podczas weryfikacji wniosku ratalnego.
Napisz do nas przez formularz wskazując dane z umowy oraz numer zamówienia, a nasz support zweryfikuje co się stało.
@RaBarbar_ka Napisz jaki został zrobiony błąd skoro to widzisz,