Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, zakupy opłacone z konta pobrane pieniądze , allegro wyświetla opłać zakupy ?
Tzn. nie anulować tylko poczekać? Ile mniej więcej?
@Client:50587854, poczekaj - ile, tego nie wiem. Gdy tylko wyeliminujemy to zjawisko, dam znać w aktualizacji rozwiązania w wątku.
Witam.
Mam ten sam problem , pobrane są pieniądze z banku , natomiast płatność dalej oczekuje na potwierdzenie , czekam już godzinę. Co robić ?
Pozdrawiam.
A co z pieniędzmi które zostały pobrane z konta
U mnie to samo - kasa pobrana z konta, zakupy nieopłacone.
mi wszystko poszlo z data z ktora bylo kupione takze chyba wraca do normalnosci
Ja zrobiłam zamówienie jeszcze raz tylko przez blik i też płatność w oczekiwaniu a przelew poszedł
sprzedający kasę ma , tylko statusy się zawiesiły bo moi sprzedawcy potwierdzili wpłaty od razu, wiec zawiesiło się tylko w statusach.
Mam dokładnie tak samo, napisałem do sprzedającego z pytaniem czy otrzymał pieniądze, i odpowiedział że u niego "zakup opłacony" i wszystko ok.
U mnie też zamowienie przez blik i też płatność w oczekiwaniu a przelew poszedł i kasa z banku zniknęła...
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Witam. Opłaciłam zakup Blikiem. Pieniądze z konta zostały pobrane ale na allegro płatność jest w toku i oczekuje na potwierdzenie.
Co teraz?
U mnie to samo, na razie czekam. Inni piszą, że to tylko status płatności w allegro źle pokazuje, a sprzedawca kasę dostał.
Mam dokładnie to samo!
Dzień dobry dziś rano opłacony zakup pieniądze z konta pobrane a w sekcji kupione status nieopłacone.