Wczoraj dostałam powiadomienie poprzez E-mail und Allegro, że paczka czeka na odbiór . Dziś o 10:20 nacisnęłam w aplikacji : otwórz skrytkę zdalnie . Nic się nie otworzyło , więc mąż próbował wstukać kod . Cały czas był czerwony komunikat, że błąd . Przesyłki nie odebrałam , a status na Allegro jest że odebrana 😞 . To były artykuły dla mojego pieska . Szkoda mi tych 150 zł .
przesyłka nr AD01OKX306. Kod: 249 199
proszę o pomoc , bo nawet kurier DHL który mi przywozi przesyłki do domu , nie mógł rozwiązać tego problemu . Drugą paczkę odebrałam już całkiem normalnie , skrytka się otworzyła . Bardzo prosiłabym o pomoc . Dziękuję bardzo
@monischka3 zadzwoń proszę na infolinię Allegro Delivery pod numerem telefonu: 616 306 886. Nasz doradca powie Ci dalej zrobić, aby rozwiązać Twój problem.
Dzień dobry, zadzwonilam wczoraj tak jak mi pani podpowiedziała pod ten numer i rozmawiałam z bardzo miła panią . Powiedziała żebym się nie martwiła, że problem będzie rozwiązany. Natomiast dziś widzę że pojawił się status : klient odmówił przyjęcia przesyłki .Rezygnacja klienta .
czy to znaczy , że nic już z tym nie można zrobić ? Czy może przesyłka wróci do adresata ? Ciągle wierzę , że ten Box się nie otworzył i ona jednak dalej tam jest .
pozdrawiam i dziękuję ślicznie za szybką reakcję
@monischka3 Widzę, że wczoraj dostałaś wiadomość mejlową w sprawie tej paczki (koresondencja nr 58517689). Doradczyni poinformowała w niej, że skontaktuje się z oddziałem doręczającym i wróci do Ciebie z informacjami. W związku z tym proszę, żebyś poczekała na kolejną wiadomość.
Dobrze . Jeszcze raz bardzo dziękuję za miły kontakt 😊. Miłego dnia i do usłyszenia .