Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakupiłam towar 21.03. Przesyłki nie dostałam. Pisałam email, dzwoniłam. Uruchomiłam dyskusję, na co odpowiedź dostałam na email że przesyłka wysłana. Jest nr przesyłki, jednak to jest od 24,.03 w przygotowaniu, czyli że inpost nie dostał tej paczki żeby mi ją dostarczyć. Co robić?
@pasyflora7 Nie zamykaj dyskusji. Jak minęło 24h poproś pracownika Allegro o włączenie się do niej. Ile czasu podał Sprzedajacy jako czas wysyłki?
Napisane jest że przewidywany termin dostawy 24.03 do 30.03.
@pasyflora7 Przewidywany termin dostawy pisze allegro i często nie ma on nic wspólnego z tym co podał sprzedający. Co podał sprzedający jako czas wysyłki?
@pasyflora7 Przewidywany czyli nie wiążący 🙂 poniżej stanowisko allegro, a jaki był czas wysyłki ?
@pasyflora7 pisać dalej w dyskusji, przygotowana tak jak piszesz nie została nawet przekazana przewoźnikowi 😞 poproś o pomoc pracownika w dyskusji !
@pasyflora7 W Dyskusji poproś o pomoc Allegro. Od sprzedawcy domagaj się niezwłocznej wysyłki towaru lub zwrotu całej wpłaty. Jeżeli w ciągu 14 dni sprawa nie zostanie załatwiona, zamknij Dyskusję jako nierozwiązaną i wystąp o zwrot wpłaty z Programu Ochrony Kupujących;
https://allegro.pl/program-ochrony-kupujacych/wybor-zamowienia
@pasyflora7, z tego, co widzę w Dyskusji, problem jest już rozwiązany i przesyłka jest w trakcie doręczenia. 🙂
Tak, wczoraj nadana dzisiaj w drodze. Wszystko ok.