anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zaniżanie poziomu platformy, opisami wprowadzającymi w błąd przez zagranicznych sprzedawców

xrobi
#8 Zapaleniec

Dlaczego allegro pozwala na zaniżanie poziomu przez stosowanie opisów jak ze snu **piiip**y wprowadzającymi w błąd stosowanych przez zagranicznych wystawców.  Dlaczego nie wymaga dbałości o poprawny i rzetelny opis.  

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

nortimj
#11 Animator

Przydałoby się kilka przykładów. Albo przynajmniej 1

oznacz moderatorów

xrobi
#8 Zapaleniec

Proponuję poczytać opisy chińskich ofert

oznacz moderatorów

Monika__L
#18 Luminarz

Jakiego snu?

ale chyba wiem o czym piszesz tylko kto ma sprawdzać te opisy? Już teraz użytkownicy sami muszą zgłaszać podejrzane oferty do weryfikacji. Nie da się wyłapać wszystkich 

oznacz moderatorów

xrobi
#8 Zapaleniec

Snu wariata - użytkownik płaci prowizję i wymaga jakości od pilnowania są pracownicy którzy i tak po zgłoszeniach niewiele  robią

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@xrobi 

Proszę o przykład i podaj numer oferty.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

xrobi
#8 Zapaleniec

Wysyłam wam czasem zgłoszenia ale nie widzę żadnej reakcji po nich.  Proszę zacząć przeglądać chińskie aukcje a nie zliczy Pan przykładów.  Automatyczne tłumaczenia wymyślają straszne bzdury a pomieszane to jest z półprawdami.  Nie ja u was pracuję to wy powinniście pilnować jakości na platformie. Poziom spada a wy nic z tym nie robicie.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@xrobi 

Twoja wiadomość nadal nie jest żadnym konkretnym przykładem, trudno mi się odnieść do Twojej wiadomości jeśli nie mam żadnych precyzyjnych informacji od Ciebie.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

xrobi
#8 Zapaleniec

Proszę więc pilnować opisów chińskich aukcji, przeczytasz pan kilka to będzie miał przykłady.   Może też dalej udawać pan że nie wie o co chodzi bo nikt palcem nie pokazał.  To wasz obowiązek nie mój.  

oznacz moderatorów